Подкрепете независимата разследваща журналистика. Направете дарение, станете абонат на Биволъ или купете нашите рекламни продукти.

epay_logo
paypal_logo
 smscoin_logo subscribe-paypal kasket-bivol

За автора

Подобни статии

8 Comments

 1. 1

  sersema11

  Здравейте биволи, не знам какво знаете Борисов и руската мафия, но аз ще ви кажа нещо които вие не знаете. Известно ли ви е, че един от писачите на вашите новини е много по свързан с руските служби от колкото вие твърдите за Борисов. Знаете ли кой е тъстът на господин Чобанов? Той случайно е шефът на „Рия новости” в Париж. Е как да сме сигурни, че и вие не сте свързани с руската мафия. Известно ли ви е, че друг писач във вашия сайт – Асен Йорданов е ухо на службите и до ден днешен е доносник, а офицерът му за вербовка е Тошко Арнаудов – бивш началник на ДС () Бургас. E, кажете как да ви повярваме? Убедете ни, че това, което пишете за Борисов е истина, а не продиктувано от вашите началници.

  1. 1.1

   alsussen

   Севилиан, аз съм Асен Йорданов. Ако си дадете точните данни, както подобава на един човек с чест и достойнство – заявявам ви най-отговорно, че веднага ще заведа дело за клевета срещу вас. Излишно е тук да описвам биографията си и професионалния си път, защото те са публично известни. С чиенгесарски клакьори, като вас съм се сблъсквал неведнъж в живота си, особено когато съм засягал сериозно мръсните интереси на олигархичните и мафиотски структури. Абсурдните и идиотски твърдения по адрес на мен и Чобанов би било прекрасно да потвърдите и докажете публично и в съда. Аз на свой ред ще докажа с факти и документи своята почтеност и своята чиста съвест да отстоявам Истината, каквото и да ми струва това, независимо от всякакви долнопробни лъжи, провокации и мръсни опити за манипулация. Очаквам с нетърпение да се легитимирате и да имаме възможност да разкрием официално кой е агент на ДС и кой е тяхна жертва. Анонимните писания са жалки, защото сами по себе си говорят за същността и природата на автора си и неговите вдъхновители. Аз лично в себе си нямам никакви съмнения за това. Допускам дори, че е твърде възможно да сте обект на нашите разследвания ;)

 2. 2

  admin

  Няма да се покаже този охлюв, Асене. Иначе е добра идея да го съдим. Ще поискам от тъста си документ, че работи като кореспондент в агенция Интерфакс в Брюксел. :-)

 3. 3

  Вени Г.

  Прилича ми на типична за службите манипулация – малко истина с малко лъжи и става голяма лъжа. Интерфакс е реномирана руска информационна агенция – http://www.group.interfax.ru/txt.asp?txt=about_group_txt

  - и да се бърка с РИА Новости би било тъпо, ако не е гадно :-(

 4. 4

  admin

  Привет Вени,
  Тъстът ми е журналист, работил е в Риа Новости, работил е и в Радио Свобода, сега е в Интерфакс. Няма нищо в работата му и в биографията му, което да ме притеснява. Нито пък в моята работа и биография има нещо, от което да ми е неудобно. Същото е с Асен. Ако този мишок се покаже с името си ще го съдим за клевета, но той няма да се покаже.
  Ченгетата нямат друг избор, освен да ни клеветят анонимно, защото нямат никакъв лост за натиск над нашето издание. Не сме зависими от тях и това ги вбесява. Освен това им затягаме примката, защото разкритията ни се четат от посолства и чужди служби.
  Аз вече свикнах. Преди време дори ми спретнаха специален хейтърски сайт пълен с глупости и измислици. Ще има и други атаки. Лека-полека ченгетата ще изпукат в гърчове, задушени от гузната им памет, а ние ще живеем дълго, щастливо и с чиста съвест като праведници и ще яхнем Белия Бивол на изпроводяк :-)

 5. 5

  zlatce

  Здравейте! Лужков „загуби доверието“ на президента Медведев (така беше формулирано официално) след горещия август 2010 (а не 2011, както пишете вие!!!), през който Москва едва не се задуши в пожарите, обхванали Подмосковието. Няма нужда от конспирации и подслушване на частни ЦРУ-та, всичко това се съдържа в открити източници, ама кой да чете. Чукча не читатель, чукча – писатель.

 6. 6

  admin

  Правилно отбелязвате за Лужков: септември 2010, а не 2011. Стават такива грешки, но това не променя общата картина. Ще ни посочите ли открития източник, в който пише как Станишев се е срещал с Лужков и „неговите хора“ и са обсъждали енергийните проекти?

 7. 7

  milen69

  Не му ли стигнаха 23 години на този народ да разбере,че няма политици мислещи за народа и че мафията е във властта ами се главозамайва по „харизматични“ костюмирани лъжци…………

Коментарите са забранени

Bivol.bg 2010-2014 Bivol.bg е издание на "Бивол" ООД. Всички права запазени.