• Кобург Велчев Българската църква пропадна окончателно !!!
    Мошеникът Симеон Кобурготски ще бъде споменаван в литургиите….. …. ГНУСНО !!! Мирише не само на ДС и Съветизъм, но и на морална тотална поквара !!! Недостойно ЕСТ !!! Затова никога няма и да си помисля ДА
    ВЛЯЗА в БГ храм на литургия или друго служение. Нашата църква от десетилетия е изгонила млади и стари от храмовете. Там се ходи само на големи празници, но като традиция. Вярата отдавна е обезглавена от червената ни църква…… ГАДНО ЕСТ, ченгета от СИНОДА !!! Ами ордена, връчен на мутро-покръстителя и ИПОНец Бойко Борисов ??? Две гадости в едно – цар крадец се почита като светец, а мутра комунист се кичи с орден за заслуги…….. Най-високият църковен орден на името на „Св. цар Покръстител Борис “ !!! Клети Български просветители, възрожденци и герои, за вас няма признание и покой…….

 

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.