Изтече договорът за Южен Поток

И секретна инструкция към Борисов
Екип на Биволъ

Биволъ рестартира позапуснатата си рубрика Рога и копита с пресен графичен материал. От нечии разпрани джобове изпаднаха страници от тефтерче със секретна инструкция и договора за Южен Поток. Убедете се сами, че всичко е много достоверно и съвпада с познати лица, събития и абревиатури.

Инструкция

Инструкция

Договор

Договор

 

***

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Въведете сума по избор и номера на Вашата кредитна или дебитна карта. Изберете дали да ни подкрепите еднократно или да станете наш редовен спомоществовател с опцията за ежемесечно плащане (Make this donation monthly).

Данъкъ Биволъ 2020

4,522€ of 100,000€ raised
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 5.00€ One Time

Можете да платите с PayPal, с банкова карта Visa/Master Card (дебитна или кредитна), през системата Epay, в брой на каса през EasyPay, с банков превод или на банкомат (инструкции тук). Вижте как да подкрепите Биволъ със SMS на кратък номер или с криптовалута тук.

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Даренията за Биволъ с банкови карти се управляват от френската неправителствена организация Data for Reporters Journalists and Investigations - DRJI.