Ясен Тодоров от ВСС издава обвързаности в #Яневагейт

Биволъ ще съди "етичния магистрат" до дупка заради недопустими клевети в ефир
Екип на Биволъ

Това е Председателят на Етичната комисия на ВСС – Ясен Тодоров. Въпросният си позволи да наруши фундаментални норми на всякаква медийна, съдебна и човешка етика и морал в публични клевети срещу Биволъ по бТВ днес (03.12.2015). Членът на ВСС ни нарече “рекетьори”, защото сме си позволили да разкрием и да публикуваме материалите по ‪#‎Яневагейт‬. Позволили сме си на нарушим медийния и обществен комфорт и мълчание на престъпната шайка във висшите етажи на съдебната и политическа власт.

Артикулирайки с клеветническите опорни точки на медиите на Пеевски, Тодоров се държа видимо гузно, като пряко засегнат и издаде с поведението си явно пристрастие в аферата, неконтролируема изнервеност и лични обвързаности с групировката на‪#‎СотирМетодиевПеевски‬. Самият начин на недопустимо говорене и поведение на тази персона показва дори на непредубедения зрител, какъв човек оглавява Комисията за “Професионална етика и превенция срещу корупцията” на ВСС. Каква “етика” и каква “превенция срещу корупцията” в съдебната система само лъха от него 😉 

Ето заради такива България е в състояние на колапс на цялата ни съдебна система и сме я докарали до положение да пускаме СРС-та, за да се разкрие истината за престъпно-мафиотска им същност и то чрез вътрешни техни източници и свидетели, нарушили омертата.

Преди него по казуса се изказа колегата му Калин Калпакчиев, чието изявление заслужава да се чуе и да се разбере в същността си. Една кристално точна и обоснована позиция, изискваща действия в духа на законите, на Европейските норми и правила.

Така ще го съдим Тодоров за свинските му клевети, че ще му писнат ушите. И понеже натрапчиво повтаря, че жена му от Биволъ е разбрала какъв всъщност е той, сигурни сме, че ще задълбочим тези познания във времето…

***

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find the article interesting and useful, you can support us to continue to do independent investigative journalism.

Включете се с Данъкъ Биволъ! Support Bivol

При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечен Данъкъ. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.

IBAN: BG27 ESPY 4004 0065 0626 02
BIC: ESPYBGS1
Титуляр/Account Holder: Bivol EOOD

При проблеми пишете на support [at] bivol [dot] bg

This post is also available in: English

Вижте също / Read Also