Подкрепете независимата разследваща журналистика с Данъкъ „Биволъ“. Това е най-сладкият данък. Не е задължителен и можете да го спрете по всяко време.

Срещу Данъкъ „Биволъ“ получавате реална публична услуга от компетентни разследващи журналисти, които гонят, намират и разкриват корупцията.

Данъкъ „Биволъ“ е и инвестиция. Когато корупцията намалява, Вашият реален доход се увеличава. Когато я оставите да се шири разюздано, накрая пак Вие плащате. Спомнете си за КТБ и поетия държавен дълг, който всички данъкоплатци ще връщат.

Няма друго занятие с такава възвращаемост на инвестициите като разследващата журналистика. Проучванията показват, че тя се измерва в хиляди проценти. Един скромен разследващ екип е способен с 200 000 лв. годишен бюджет да върне в хазната или да предотврати кражбата на десетки милиони – кеш, земи, активи, евросредства и т.н.

Присъединете се и станете данъкоплатец на Биволъ сега!

 

[give_form id=“37585″]

 

[give_form id=“37547″]

Абонаменти

Подкрепете нашия сайт като се абонирате за достъп до нашия работен архив. Срещу Вашия абонамент ще получите по имейл инструкции, за да изследвате на Вашия компютър файловете от „Мишо Бирата“, Cablegate и Яневагейт. Списъкът не е окончателен.

Можете да се абонирате по няколко начина:

  • С дебитна/кредитна карта Visa, MasterCard, AmEx;
  • През PayPal – еднократни и периодични плащания;
  • През Epay.bg (само за еднократни плащания). Epay.bg приема онлайн плащания, както и плащания на каса на EasyPay, през банкомат с BPay или с банков превод.

Ново: Ако предпочитате да подкрепите Биволъ анонимно, с криптовалута (биткойн, етереум, лайткойн и т.н.), и без ангажимент за абонамент, вижте инструкциите в тази страница. If you want to send us cryptocurrency (bitcoin, ethereum, litecoin, etc) anonymously, please, check this page.

Списъкът с абонаментите без лични данни може да бъде видян тук. По номера на транзакцията можете да проверите дали Вашият абонамент е в списъка.

За да прекратите Вашия периодичен абонамент чрез PayPal кликнете на този бутон:За да прекратите Вашия периодичен абонамент с банкова карта свържете се с адреса за контакт в мейла получен след като сте се абонирали.

„Биволъ“ показва, че е реално постижимо в българската медийна среда да се алармира за неудобни и важни теми, дори и със скромни финансови ресурси.

Доц. д-р Стела Константинова, Факултет по журналистика УНСС,  „Разследваща журналистика в Интернет“ Брой 22 / Януари 2015 г.