Подкрепете нашия сайт като се абонирате за достъп до нашия работен архив. Срещу Вашия абонамент ще получите по имейл инструкции, за да изследвате на Вашия компютър файловете от „Мишо Бирата“, Cablegate и Яневагейт. Списъкът не е окончателен.

Можете да се абонирате по няколко начина:

  • С дебитна/кредитна карта Visa, MasterCard, AmEx*;
  • През системата на PayPal – еднократни и периодични плащания;
  • През системата на Epay.bg (само за еднократни плащания). Epay.bg приема онлайн плащания през Интернет, но също така плащания на каса, през банкомат или с банков превод.

Списъкът с абонаментите без лични данни може да бъде видян тук. По номера на транзакцията можете да проверите дали Вашият абонамент е в списъка.

За да прекратите Вашия периодичен абонамент чрез PayPal кликнете на този бутон:За да прекратите Вашия периодичен абонамент с банкова карта свържете се с адреса за контакт в мейла получен след като сте се абонирали.

„Биволъ“ показва, че е реално постижимо в българската медийна среда да се алармира за неудобни и важни теми, дори и със скромни финансови ресурси.

Доц. д-р Стела Константинова, Факултет по журналистика УНСС,  „Разследваща журналистика в Интернет“ Брой 22 / Януари 2015 г.