Home Подкрепете независимата разследваща журналистика
by bivol

Станете наш спомоществовател с Данъкъ „Биволъ“. Това е най-сладкият данък. Не е задължителен и можете да го спрете по всяко време.

Срещу Данъкъ „Биволъ“ получавате реална публична услуга от компетентни разследващи журналисти, които преследват, намират и разкриват корупцията.

Данъкъ „Биволъ“ е и инвестиция. Когато корупцията намалява, Вашият реален доход се увеличава. Когато я оставите да се шири разюздано, накрая пак Вие плащате. Спомнете си за КТБ и поетия държавен дълг, който всички данъкоплатци ще връщат.

Няма друго занятие с такава възвращаемост на инвестициите като разследващата журналистика. Проучванията показват, че тя се измерва в хиляди проценти. Един скромен разследващ екип е способен с 200 000 лв. годишен бюджет да върне в хазната или да предотврати кражбата на десетки милиони – кеш, земи, активи, евросредства и т.н.

Присъединете се и станете данъкоплатец на Биволъ сега!

Еднократен Данъкъ Биволъ

4,639€ of 100,000€ raised
Select Payment Method
Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 5.00€

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Можете да платите с PayPal, с банкова карта Visa/Master Card (дебитна или кредитна), през системата Epay, в брой на каса през EasyPay, с банков превод или на банкомат (инструкции тук). ВНИМАНИЕ: не използвайте карти издадени от ПИБ (FIBANK), тъй като вероятно банката ще отхвърли плащането.

 

Месечен Периодичен Данъкъ Биволъ

1,013 of 2,000 donors

You have chosen to donate 5.00€ monthly.

Select Payment Method
Log In to Your Account

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.
Terms

Donation Total: 5.00€ Monthly

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Посочената сума ще Ви бъде удържана веднага и впоследствие ще бъде удържана автоматично всеки месец докато прекратите* месечния Данъкъ Биволъ. Можете да платите с PayPal или с банкова карта Visa/Master Card (дебитна или кредитна). ВНИМАНИЕ: не използвайте карти издадени от ПИБ (FIBANK), тъй като вероятно банката ще отхвърли плащането.

 

Годишен Периодичен Данъкъ Биволъ

You have chosen to donate 60.00€ yearly.

Select Payment Method
Log In to Your Account

Terms

Donation Total: 60.00€ Yearly

{amount} donation plus {fee_amount} to help cover fees.

Посочената сума ще Ви бъде удържана веднага и впоследствие ще бъде удържана автоматично всяка година докато прекратите* годишния Данъкъ Биволъ. Можете да платите с PayPal или с банкова карта Visa/Master Card (дебитна или кредитна). ВНИМАНИЕ: не използвайте карти издадени от ПИБ (FIBANK), тъй като вероятно банката ще отхвърли плащането.

 

Криптовалутен Данъкъ Биволъ

SMS Данъкъ Биволъ