Home Помощ / Help

Помощ / Help

by bivol

Здравейте и благодарим за Вашето доверие и подкрепа. Тук ще научите как да управлявате Вашия месечен “Данъкъ Биволъ” от страницата за регистрирани потребители Моят “Данъкъ Биволъ”.

След като се идентифицирате в системата, ще видите списък с всички Ваши транзакции. Периодичният “Данъкъ Биволъ” е маркиран със синя икона в колоната Amount. За да го промените, влезте в линка View Receipt.

Следващата страница дава информация за Вашия периодичен абонамент. За да извършите промени в него кликнете на линка Manage Subscriptions под информационните колони.

Ако Вашият “Данъкъ Биволъ” е свързан с PayPal, на следващата страница ще можете да анулирате периодичния абонамент от линка Cancel.

Ако Вашият “Данъкъ Биволъ” е свързан с банкова карта, от следващата страница можете да анулирате периодичния абонамент от линка Cancel, или да въведете друга карта от линка Update Payment Info. Това е полезно в случай, че старата Ви карта е с изтекла валидност или предстои да изтече.

Ако желаете да промените сумата за Вашия “Данъкъ Биволъ” трябва първо да анулирате текущия периодичен абонамент от бутона Cancel и да въведете нов от страницата Месечен Данъкъ Биволъ.

Също така, няма никакъв проблем да имате няколко абонамента за Месечен “Данъкъ Биволъ” с различни методи на плащане и за различни суми.

Биволъ не записва и не съхранява данните на Вашата банкова карта. Моля, запознайте се с нашата Политика за лични данни.

Благодарим Ви, че подкрепяте независимата разследваща журналистика.

Екипът на Биволъ