Задкулисието се обединява за да предаде България

През 1945 г. започва чудовищното насилствено налагане на “македонизма” над част от българския народ в Югославия и България. Това е ставало под натиска и директивите на Коминтерна и Кремъл, а верни изпълнители в България са Георги Димитров и БКП. В Югославия се създава Народна република Македония и “македонизмът” се превръща в задължителна доктрина на политиката, науката и образованието.
Своеобразният “Възродителен процес” да превърнеш от българите – осъзнати “македонци” достига до нечовешка кулминация във Вардарска Македония, където по всички параметри може да се определи като #Геноцид над българското население.

Писмо до генералния секретар на БКП Георги Димитров за успехите при провежданата репресивно “македонизация” в Югозападна България.

Само на 7 януари 1945 г., първия ден на Коледа, по списък, във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1 200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица.
Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 130 000 българи са изселени, прогонени или изпращани в концлагерите душегубки “Голий оток”, или затвора “Идризово”.
Извършено е зверско масово заличаване дори на паметта на мъртвите, които без да могат да се защитят, в отвъдното, бяха премодулирани, заедно с паметниците си, творбите си, фоклора и традициите.
Подобен процес комунистическите сатрапи спретнаха и над турското население в България, макар и в доста по-малки и ограничени размери, поради недостига на политическо време и ресурси! За съжаление, днес представители на това изстрадало и изнасилено население, са именно дресираните агенти и сътрудници на техните палачи от ДС.
Несъгласните с властващата и заповядана от СССР “прогресивна” интернационална политика в България са били преследвани, маргинализирани и заклеймявани
от казионната пропаганда като “предатели”, “врагове на България, народа и социалистическата общност”, “ренегати”, “вредни елементи на обществото и Прогреса”, “чужди агенти”…!
Опозицията е била унищожена, а възникналото спонтанно горанско движение като съпротива в Горно Джумайско и Разложко – изтребено. На Югославия се предават архивите на македонските патриотични и бежански организации, на Македонския научен институт, предават се костите на Гоце Делчев, които са се съхранявали в София.
Замислено е умишлено отцепване на още части от българския етнос и по принципа на същия експеримент – създаване на “тракийска”, “добруджанска” и “шопска” нации… С една дума – България е трябвало да бъде географски свита в по-малко кьоше от Княжеството след т.нар. “Освобождение” през 1878 г. БКП и репресивният й апарат ДС неотклонно и еничарски са следвали заповядания курс от Москва, с основното участие на Белград.
Днес с пълна сила и много жестоко понасяме последиците от тази престъпна политика в лицето на императивно отричащата Българска държава и самоличност – Република Северна Македония. Един запазен оазис на сгромолясалата се в кръв бивша Югославия. В този музей на “титовизма” репресивните мерки, анахроничната омраза и цинично отнощение спрямо всичко, което може да бъде свързано с България, е синдром на национална и държавна екзистенция.

Йосип Броз Тито и Георги Димитров (Снимка: Архив)

Закономерна е последователната антибългарска политика на съвременна Русия и лично на Путин, прокламиращи “македонизма” с неговите фалшиви постулати на най-високо международно равнище.
Единствено един личен разрив между Сталин и Тито не ликвидира тогава завинаги Българската държава, която е било предвидено да стане член на бъдещата Федеративна Народна Република Югославия. /по-късно за малко да се анихилираме в СССР../
Днес сме изправени пред същия съдбоносен за съществуването на България избор и той отново е свързан с това фатално да бъдат предадени не само националните ни интереси, но необратимо – паметта, културата, историята, пролятата българска кръв, самосъзнанието, достойнството и самочувствието на бъдещите поколения българи, наши потомци и наследници.
Започналата масова манипулация на общественото мнение, с изтърканите фалшиви опорки, че само “Сваляне на Ветото” било акт на истински “европеизъм” и “патриотизъм”, е толкова позната в своите проявления през последните десетилетия, че смърди отдалече на разложен комунизъм, маскиран като “евроинтеграция”.
Когато развенчавахме Свинската прогнила мафиотска държава, с цената на живота и здравето си – заклеймяваха Биволъ, че сме “Врагове на държавата, правителството и Главния Прокурор”.
Старата поговорка: “Крадецът най-силно вика: “Дръжте крадеца!”
е в пълната си сила и днес, когато истинските национални предатели вече започват да крещят и да сочат с пръст всеки пробългарски глас като “национален предател”.
Именно този симптом е най-характерен, когато #Задкулисието всъщност е овладяло държавата и се готви да я продаде /или вече я е продало/ на чужди и небългарски интереси! Това е лакмусът на #Подмяната на ценности, на каузи, на смисъл, на Истина, на Живот!
България е изправена пред много фатален кръстопът до който я докараха всички посткомунистически и зависими от старата номеклатура, ДС и Москва правителства. Същите тези днес вече са се сговорили и няма значение дали се наричат ГЕРБ, ДПС, ПП, БКП, ДБ и т.н., защото канавата и ония зад Паравана са винаги и неизменно едни и същи.
#Задкулисие не сме си внесли, то си е неизменно, само си сменя куклите, за да ни заглавичква с нова пиеска, докато ни доразграби, доокраде и дообезкърви съвсем…
Някакво “Френско предложение”, което не сме виждали и помирисвали, но знаем какво съдържа, се превърна едва ли не в Евангелие на Новата вяра. Притискат ни да отстъпим от самите себе си, за да спазим нечий политически график и геополитическа програма, без абсолютно никакво изискване или дори малка промяна в коминтерновската диктатура на РСМ.
Този режим, особено агресивен напоследък с езика на омразата си срещу България, ругаещ, обиждащ и унизяващ всички нас, които сме дръзнали все още да се чувстваме българи, да пазим българското си гражданство и да не търсим “на работата лекото на хляба мекото” на Запад или на Изток, а сме останали тук. Напук на #Мафията, за да водим неравната и обречена битка за нормална, законова, демократична, Свободна и благоденстваща България.
Сдобихме се с достоверна информация, че с цената на безпрецедентни задкулисни ходове, е постигнато обединение между ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ за приемане на “френското предложение” и безусловно сваляне на българското несъгласие пред преговорния процес за РСМ, без да бъдат изпълнени предварително никакви изисквания от тяхна страна! Само срещу неясни обещания и заклинания за бъдещи “гаранции”.
Ние най-добре знаем колко струват и как могат да действат подобни “гаранции”,
които превърнаха България в олигархична и мафиотска държава без реална демокрация и свобода на словото, след приемането ни в ЕС през 2007 г.
Днес се борим именно с последствията, които предизвика захранването на родната #Мафия с неограничените еврофондове. И преди 2007 г. бяхме цъфнали и вързали, но именно липсата на ясни принципи и изисквания, вместо да ни изчисти от всякакви рецидиви на посткомунизма, ги разви до небивало овладяване на целия обществено-политически живот в стараната, а медийната свобода се срина от 36-то до #112томясто.
Сега чак мръднахме леко напред, след като Пеевски беше включен в #MagnitskyAct, а властващата клика на ГЕРБ-ДПС беше свалена от власт. И все пак върху разследванията на Биволъ.
Посочваме това единствено като пример, че каквито и да било мантри, че ЕС ще реши тежките и налагани с десетилетия проблеми между България и РСМ, не отговарят на никаква реална истина. Скоро ще бъде извършена и промяна в европейското законодателство, която ще лиши България от правото да налага каквито и да било мерки на несъгласие в процедурите и решенията на ЕС.
Защото всъщност приемайки “френското предложение” необратимо ще бъде предадена България и ще бъдем лишени от всякакво бъдещо право на коригиращ глас в бъдещия преговорен процес!

Само на 7 януари 1945 г., първия ден на Коледа, по списък, във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1 200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица. Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 130 000 българи са изселени, прогонени или изпращани в концлагера “Голий оток” или затвора “Идризово”.

България НЕ Е тази, която “спъва” и “пречи” на РСМ за нейното членство в ЕС. Напротив – именно България първа призна държавата им и издейства международна легитимност. България въоръжи македонската армия безвъзмездно през 2000 г., когато залогът беше изобщо оцеляването на държавата им.
България дърпаше БЮРМ към споразумение с Гърция и бъдещо членство в ЕС, защото това е пространството да остане извън пряката кремълска и белградска зависимост, в която се намира изконно! България има интерес от РСМ в ЕС, но НЕ на “всяка цена”, не и без никакви жестове на добра воля към протегнатата ръка. Нито един от тези жестове не беше отчетен, нито срещна адекватна реакция на приятелство от Скопие.
Абсурдно, но всяка българска подкрепа и помощ бяха последвани от още по-тежки актове на ненавист, ширеща се официална пропаганда на неприязън и демонстративни актове на антибългаризъм! Защо? Ами просто защото в РСМ никога не е имало истинска воля за демократична промяна и никога там контролът и управлението върху държавата не са били изпускани от бившите сърбо-комунистически среди.
“Спъването” и “пречките” не са от България, а единствено се генерират и агресивно се репродуцират
от страна на властите, медиите и обществеността в самата РСМ, което е съвсем очевидно и ясно. Опитите да се прехвърли болестта върху здравата глава, т.е. България, са част от непрекъснатата хибридна пропаганда, която се шири там, а също така и в определени, неособено информирани /или обслужващи хибридната информация/ среди у нас.. :((
Сегашната пасивна и примиренческа позиция на България, без ясна държавна стратегия и послание, но с насаждан разнобой в политиката и в обществеността, е повече от позорна. Тя пряко обслужва именно путинската стратегия за дезинтеграция и фрагментация, вътрешна и външна в сферата на Европейската общност! Едновременно засилвайки евроскептицизма и путинофилията и в двете балкански държави. (В Албания това няма как да стане.)
В сегашния си вариант на развитие и държавна структура РСМ е една императивно антибългарска държава, която не прави никакви усилия, нито дори малки стъпки към добросъседство, солидарност, взаимопомощ с България. Там ескалират всякакви прояви на омраза и обиди срещу всички нас и страната ни. Те се инициират и подклаждат на най-високо държавно равнище – от Президента, Премиера, Парламента и политическите им партии..
Там продължават да се рушат български паметници и гробища, да се палят културни центрове, унищожава се и се цензурира културното и историческо наследство на българите, брутално се подменя миналото, а сънародниците ни са репресирани без право на законова справедливост. И ако РСМ няма никакъв коректив да промени тази недопустима политика, от нейното членство няма да има никаква полза, нито България, нито самият ЕС!
Съюзът ще бъде дезинтегриран отвътре и раната която днес тлее, утре може да се превърне в лоша гангрена.
Но за да се разбере това, трябва преди всичко валидна информация и задълбочени познания на истинските процеси в тази държава и това общество! Нужна е мъдрост и политическа смелост да се отстои не само интересът на България, а въобще ценностите на Демократичния свят, срещу рецидивите на престъпния комунизъм, издевателствал, изнасилвал и съсипвал цели народи! Един от най-пострадалите, за съжаление – Българският! Спрямо всички “Съюзи” в най-новата ни история.

Само на 7 януари 1945 г., първия ден на Коледа, по списък, във Вардарска Македония са избити без съд и присъда 1 200 българи. В следващите няколко седмици в Охридско и Преспанско са убивани цели семейства. След това телата са им изхвърляни в Охридското и Преспанското езеро или по чукарите на планината Галичица. Установено е избиването на над 23 000 заявили своята българска принадлежност, а други 130 000 българи са изселени, прогонени или изпращани в концлагера “Голий оток” или затвора “Идризово”.

Ако в близките дни станем свидетели на едно безпринципно обединение “уж в национален интерес” между ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС по отнощение на РСМ, това ще е интересна аномалия, индикатор на неизменното зловещо #Задкулисие, овладяло и доубиващо България
#Задкулисието на истинските #НационалниПредатели, които ще останат завинаги записани в черния списък на историята и паметта ни.

***

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find the article interesting and useful, you can support us to continue to do independent investigative journalism.

Включете се с Данъкъ Биволъ! Support Bivol

При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечен Данъкъ. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.

Избрахте да дарите 10.00€ Месечно

Възможности за плащане
Информация за Вас

Информация за банковата карта
Плащането е защитено със SSL криптиране

Обща сума: 10.00€ Месечно

Извършвайки плащане Вие се съгласявате с Общите условия, които предварително сте прочели тук.

Please, read our Terms and conditions here.

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Даренията за Биволъ с банкови карти се управляват от френската неправителствена организация Data for Reporters Journalists and Investigations - DRJI.

Bivol is not recording the number of your bank card. The card payments go through Stripe. Card donations for Bivol are managed by the French NGO Data for Reporters Journalists and Investigations - DRJI.

Възможности за плащане
Информация за Вас

Информация за банковата карта
Плащането е защитено със SSL криптиране

Обща сума: 5.00€

Извършвайки плащане Вие се съгласявате с Общите условия, които предварително сте прочели тук.

Please, read our Terms and conditions here.

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Даренията за Биволъ с банкови карти се управляват от френската неправителствена организация Data for Reporters Journalists and Investigations - DRJI.

Bivol is not recording the number of your bank card. The card payments go through Stripe. Card donations for Bivol are managed by the French NGO Data for Reporters Journalists and Investigations - DRJI.

IBAN: BG27 ESPY 4004 0065 0626 02
BIC: ESPYBGS1
Титуляр/Account Holder: Bivol EOOD

лв.
 
The current exchange rate is 1.00 EUR equals 0 BGN.
Възможности за плащане
Информация за Вас

Внимание: с този метод сумата ще е в лева, а не в евро. Можете да изпратите "Данъкъ Биволъ" електронно през Epay.bg или с банков превод. От територията на България можете също да изпратите пари в брой през EasyPay, или да направите превод през банкомат, поддържащ услугата B-Pay.    

Обща сума: 5,00 лв.

Извършвайки плащане Вие се съгласявате с Общите условия, които предварително сте прочели тук.

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Даренията за Биволъ с банкови карти се управляват от френската неправителствена организация Data for Reporters Journalists and Investigations - DRJI.

SMS код BIVOL

За да подкрепите с малка сума нашите разследвания и автори, можете да изпратите SMS на кратък номер. Ще получите с обратен SMS линк към нашия архив.

  • Изпрати 1,2 лв. на номер 1851 с код BIVOL и получи достъп до Архивите на Биволъ
  • Изпрати 2,4 лв. на номер 1092 с код BIVOL и получи достъп до Архивите на Биволъ
  • Изпрати 4,8 лв. на номер 1094 с код BIVOL и получи достъп до Архивите на Биволъ
  • Изпрати 12 лв. с два смс-а на номер 1096 с код BIVOL и получи достъп до Архивите на Биволъ

Сумите са с включен ДДС. Моля, имайте предвид, че това е най-неефективният начин да подпомогнете Биволъ, тъй като комисионната на мобилните оператори достига 60%. Ако имате възможност, използвайте някой от другите методи на плащане.

Криптовалути

За да ни изпратите биткойни сканирайте QR кода или използвайте един от двата адреса: Standard: 1EY3iwkPXiby6XFsyCcVPGZPYCGPbPeVcb
Segwit: bc1ql28g7qnvdmenrzhhc7rtk0zk67gg4wd9x9jmmc

 

 

%d