Нури Димитрова отново ще демонстрира своите най-нови и оригинални решения на поредното модно ревю  в Бургас. Този път тя се цели във висшата мода. За дефилето Haute couture дизайнерката е подготвила тоалети, разпределени в три категории – булчински, елегантно- делови и коктейлно -бални. Собственичката на модна къща „Nikol Atelier” е вече известна на ценителите на красотата, след като през миналата година за кратко време успя да организира множество дефилета. Заради дръзкия й стил  в модните среди обявиха младата дизайнерка  за един от  най-перспективните и впечатляващи творци. Тя пък си постави като цел идеята да нареди Бургас сред  центровете на българската висша мода и вероятно чрез предстоящото прет-а-порте ще докаже, че тази цел е осъществима.

В края на миналата 2010 година Нури Димитрова поднесе още една изненада . Този път реставрира и представи стара сватбена рокля, ушита в Несебър преди повече от 60 години. Така тя постави началото на една нова инициатива  –  да се съхранят и покажат личните вещи на хората, чието място не е по ракли и тавани, а в сбирките на  етнографските музеи и в паметта на поколенията.

Всяка следваща инициатива на Нури Димитрова изненадва с нетрадиционни идеи и творчески решения. В модния бранш вече са нетърпеливи да научат с какво ще ги впечатли тя в новата си колекция. От  „Nikol Atelier” издават единствено, че новите тоалети са почти изцяло ръчна изработка. Останалото ще видят на 28 януари от 18.30 часа,  когато в Интерхотел България ще започне първото модно ревю за висша мода в Бургас.

 

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet