Последователна в традициите и тази година по случай Деня на енергетика „Топлофикация Бургас” се обръща към своите клиенти, защото техният комфорт и удовлетворение са смисълът на нейната работа. За трима от коректните абонати на дружеството топлата вода през месец юни ще е безплатна. Топлофикация се стреми да стимулира изрядните си платци, затова превърна в традиция опрощаването на техни месечни сметки. Четвърта поредна година на случаен принцип измежду 17 200 лоялни клиенти публично бе изтеглен жребий и бяха определени щастливците от Бургас: Събина Савова, ул. „Поп Грую” бл. 70, Маргарита Войкова, к-с „Славейков” бл.11 и Иван Тодоров, к-с „Лазур”, бл. 33.

Жребият изтегли ученикът от Професионална гимназия по механоелектроника и електротехника Пламен Величков. Бъдещият дванадесетокласник ще получи стипендия от дружеството за учебната 2011 – 2012 г. Избран е за стипендиант не само заради високите си успехи в училище, а и  заради престижното представяне в общински и национални олимпиади по физика и математика. Пламен е от Айтос, желае да продължи образованието си в Техническия университет в София, а стипендията ще му помогне и в подготовката за кандидатстване.  Интересува се от възможностите, които бургаското топлофикационно дружество дава на младите специалисти. Всъщност той вече е бил и директор, макар и за един ден по време на инициативата „Мениджър за един ден” .

Бургаската топлофикация превърна в традиция финансовото подпомагане на талантливи деца с идеята те да могат да развият по-задълбочено своите интереси.  Дружеството отпуска стипендии на отлични ученици от бургаската гимназия по механоелектроника  вече четвърта поредна година.  „Помогнахте ми да покрия разходите за транспорт и учебници,  затова съм изключително признателен на „Топлофикация Бургас”, пише в благодарственото си писмо миналогодишният стипендиант и вече кандидатстудент Йордан Манев.

„Топлофикация Бургас” е дружеството, което осигурява топлина и уют на хиляди бургаски домове. Да оправдаят очакванията на клиентите е водещ мотив за  хората, работещи там. Трима от тях получиха особено отличие за стриктно изпълнение на служебните си задължения по повод професионалния си  празник.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet