От името на организаторите имаме удоволствието да ви поканим на представяне на  книгата на Спас Ташев „Депортация на евреите от Вардарска Македония и Беломорието. Факти и митове”, което ще се проведе 18 април 2012 от 18 часа в зала N1 на Централния военен клуб- гр. София, ул. Цар Освободител 7. 


Книгата разкрива фактите около депортацията на повече от 11 200 евреи и търси отговор на въпросите за действителния господар на Македония и Тракия през 1943, по чия инициатива е било извършено престъплението и кой мълчи днес за ролята на Хитлер в тези събития.

 

Специални гости ще бъдат:

Самуил Ардити- изтъкнат израелски и български патриот. Автор на книгата „Човекът, който изигра Хитлер. Цар Борис III, гонител или приятел на българските евреи”. Награден със знака на лавровата златна клонка от външния министър на република България Николай Младенов.

 

Оз. полк. Сами Рафаел- Доброволец в парашутната дружина на българската армия, пренесъл набрания опит и умения и основал израелските парашутни части. Носител на първия в историята орден за храброст на държавата Израел.Носител на българския нагръден знак „За вярна служба под знамената” за заслугите му за укрепването на българската армия и развитието на българо- израелското сътрудничество.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet