Оперни арии, евъргрийни, български шлагери, руски популярни песни и италиански канцонети – неповторимо съчетание от класически гласове, романтично звучене и елегантна визия кара клиентите на търговски център „ТРИА” да се задържат във фойето.  Взрив от аплодисменти изпълва сградата след всяко изпълнение на набиращото все по-голяма популярност трио  The Unique Voices.Уникалните гласове на тримата млади българи звучат на живо на всеки кръгъл час и карат все повече посетители, дори и неизкушени от класическата музика, да приседнат в кафе „ТРИА”  и да се възхитят от таланта на Веселин Вачев, Георги Петров,  Борис Луков.

Изпълненията на The Unique Voices, на 19,20 и 23 декември във фойето на сградата са елегантният коледен подарък за бургазлии от първия и най-емблематичен за морския град търговски център –  „ТРИА”. Млади, елегантни и артистични, тримата изпълнители са приемани с бурни овации при всяко свое появяване. The Unique Voices,  е едно от последните творения на продуцентa на фолклорен ансамбъл “Българе”  Христо Димитров. Младите изпълнители са представители на новото музикално течение, което води началото си от великия Лучано Павароти. Репертоарът, с който се представят в Бургас, включва класическа музика, пречупена през неокласиката и поп музиката.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.