Eдин от най-обичаните български поети ще изнесе авторски рецитал на 4 юли на сцената на Летния театър в Бургас. С рецитала „Не остарявай, любов” Недялко Йорданов ще представи за първи път пред публика своята най-нова колекция от песни, озаглавена „Всички мои песни”. Изданието съдържа 6 златни диска с шлагерните хитове на поета – 89 песни, в комплект с песнопойка. 25 от тях, включително и най-новите ще изпее на живо самият поет с помощта на музиканта Хайгашод Агасян и актрисата Ивана Джеджева. Премиерното представяне на колекцията „Всички мои песни” ще започне от 20.00 часа на 4 юли, понеделник. Билети могат да се закупят от касата на ДТ „Адриана Будевска”. Като жест към родния Бургас цените са символични – 3 и 5 лева.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.


Widget not in any sidebars