На 6 юни в Сливен започна републиканският турнир по тенис за деца до 16 годишна възраст от веригата „Динамо”. На кортовете на Тенис академията „Спорт палас” се състезават 75 момчета и 65 момичета. В първия ден се проведоха квалификациите. На 7 юни /вторник/ започва основната схема, в която сили ще премерят топ ракетите на България от тази възраст.  Състезанието ще продължи до 11 юни и ще излъчи участниците ни в европейското първенство.

Републиканското първенство по тенис „Динамо” е първият професионален турнир за деца с награден фонд у нас. Генералният спонсор – машиностроителният завод „Динамо – Сливен” АД, осигурява общо 5000 лева под формата на ваучери, които ще бъдат разпределени между класиралите се до 3 място.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.