Убийците са си убийци, независимо колко копейки дрънкат в джобчето ти

Гледам, че Копейкин пак е получил директива от руското посолство и се е изходил на метеното. Трябвало да се направи денацификацияи в България. Явно по почина на кремълския му идол, който заяви, че нахлува с армията си в Украйна със същата цел.

Той и други цели заяви, но нека го оставим настрана, украинците доста успешно му дават урок по отърсване от садистична маниакална самовлюбеност.

Да се върнем на Копейкин.Само за два месеца организира двукратно по десетина автобуса клети заблудени, а твърде вероятно и платени „привърженици“ на партията си и ги изсипа в центъра на София, за да крякат безумни дивотии, сега реши и да ни денацифицира.

Защото някой написал на паметника на съветската армия, че същата тази армия е убиец. Ами, убиец е. По-лошото, убиец е на невинни цивилни хора. И го е доказала. Унгария, Чехословакия, Полша са само част от бруталните примери за методите ѝ на действие.

Ами Народният съд в България? Хилядите невинни жертви не биха били факт, ако съветската армия не беше окупирала страната ни и не беше наложила властта на шепа полезни идиоти. Които за благодарност, освен всичко друго, и паметници ѝ вдигнаха на най-видните места в най-големите ни градове. Като символ на подчинение пред доминацията ѝ.

Същите брутални методи се използват и сега в Украйна. С тоталната дезинформация, бълването на пропагандни лъжи от всякакви платени „медии“ и родоотстъпници в полза на Кремъл из цяла Източна (а и не само) Европа, атаките по цивилни цели, излъганите, че отиват просто на военно учение войничета, които са хвърлени да убиват жени и деца…

Но според върлия противник на еврогейщината и липсата на категоричен тон Копейкин да наричаш убийците „убийци“ явно не е политкоректно.Та, нали една от основните цели на „елитния“ отряд алфа и на хашишините, които Путин докара от Чечня, беше именно тази.

Да убиват наред, докато завземат Киев и екзекутират „наркомана“ и „нацист“ Володимир Зеленски, когото украинците така учудващо за Кремъл бранят упорито и с цената на живота си?

Само за няколкото дена откакто кремълският психопат нахлу в Украйна, жертвите от двете страни са от порядъка на десет хиляди, макар и данните да са твърде несигурни.

Та, да питам Копейкин, армия, която нахлува непредизвикана на чужда територия и предизвиква смъртта на хиляди как трябва да бъде наричана, освен „убийци“?

Асвабадителька? Братушки? Путин би се зарадвал. Но не и който и да е здравомислещ, обективен човек

В налудничавите си изказвания по време на подготовката за войната Вова постави ясен знак за равенство между неговата Русия и СССР, предяви претенции за съветското наследство така че паметникът на съветската армия, пльоснат в центъра на София, трябва да се разглежда като символ на пълчищата, нахлували не само на десетки места по света и изтребвали невинни цивилни, а и като символ на тези, които сега, в момента, са в Украйна и отнемат човешки животи.

Защо се обяснявам така надълго ли? Много просто.Защото, когато съм обнадежден, обичам да си бъбря. А сега съм обнадежден, макар и на фона на ужасите в Украйна.Путин се самоуби ритуално, целият свят е срещу него, дори и лицемерните лидери в Брюксел, които години наред си затваряха очите пред безчинствата му, взеха крути мерки и е въпрос на малко време да изтече в канала.

Голяма част от самите руснаци го приемат като кръволок и агресор. И, което е още по-голямо чудо – дори някои български русофили проумяха, че той е най-големият враг на собствения си народ и за да си русофил, трябва да си противник на Путин и режима му.

Правителството, макар и с лошия вкус в устата, който оставят „операциите“ на Янев и коленопреклонничеството в североизточна посока на БСП, заяви категорична позиция, осъждаща агресията на Кремъл.

Има и планове да се демонтира и въпросният така свиден за Копейкин паметник, познат като МОЧА.Та, се чудя. Дали Копейкин не би постъпил по-разумно, ако се нареди сред най-отривистите привърженици на демонтажа?

Тогава критичните хора с ясна гражданска позиция няма да боядисват или украсяват с надписи тоя кютук, надвиснал като символ на мракобесието и кръвожадността на комунистическия режим в центъра на столицата ни. Никой няма да го осквернява.

Ще го изнесем някъде, на отдалечено, тихо, спокойно и по възможност скрито място и ще го оставим на разположение на Копейкин и компания. Да му се кланят, да му отдават почит и да му се радват като дете на ламБа. Защото друга причина да му се радваш няма.

Трябва да си или първосигнален и неразсъждаващ като малко дете, или платен и неразбиращ, че ситуацията покрай траншовете на копейки драматично се променя, тъй като Путин е сошол с ума и е въпрос на седмици да си плати прескъпо за това. И тогава Копейкин ще се сниши. Ще мине в нелегалност. Докато не му падне нов повод да яхне бесния популизъм…

 

***

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find the article interesting and useful, you can support us to continue to do independent investigative journalism.

Включете се с Данъкъ Биволъ! Support Bivol

При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечен Данъкъ. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.

IBAN: BG27 ESPY 4004 0065 0626 02
BIC: ESPYBGS1
Титуляр/Account Holder: Bivol EOOD

При проблеми пишете на support [at] bivol [dot] bg

Latest posts by Стоян Николов - Торлака (see all)

Вижте също / Read Also