Фолксваген Пасат в луксозно изпълнение на лизинг си е поръчал в края на юли новият изпълнителен директор на БНР Александър Велев. Колата Vw Passat Highline 2.0TDI SCR BMT 4MOTION струва 34 655 евро. Месечната вноска е близо 1500 лв. с таксите за обслужване.

velev-passat-bnr

Велев започна ударно мандата си като отстрани от ефир в предизборния период всички критични гласове. Той изгони без смислено обяснение Лили Маринкова от „Неделя 150“ и прекрати „Съботаж“ на Румен Леонидов. От скандалното уволнение на Лили Маринкова се възмутиха журналисти, неправителствени организации, общественици и международната организация „Репортери без граници“. След протести и срещи с ръководството на БНР казусът стигна до Комисията по медии в Народното събрание, където застина в очакване на новия политически сезон.

Новата кола очевидно е в изпълнение на стратегията на Александър Велев, в която той е записал, че ще бъде извършен „задълбочен анализ на разходите за издръжка във всичките им съставни части“. Биволъ също прави задълбочен анализ на съставните части на кариерата на Велев, който ще бъде публикуван в идните седмици.

concept-velev

Намирате ли тази статия за полезна?
Подкрепете ни, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

264 еднократни данъкоплатци за 2018 г. са осигурили до този момент 4883 €.
709 активни месечни данъкоплатци осигуряват 3390 € месечнo.
12 активни годишни данъкоплатци осигуряват сумата от 1440 € годишно

Аз поддържам Биволъ >>