Фолксваген Пасат в луксозно изпълнение на лизинг си е поръчал в края на юли новият изпълнителен директор на БНР Александър Велев. Колата Vw Passat Highline 2.0TDI SCR BMT 4MOTION струва 34 655 евро. Месечната вноска е близо 1500 лв. с таксите за обслужване.

velev-passat-bnr

Велев започна ударно мандата си като отстрани от ефир в предизборния период всички критични гласове. Той изгони без смислено обяснение Лили Маринкова от „Неделя 150“ и прекрати „Съботаж“ на Румен Леонидов. От скандалното уволнение на Лили Маринкова се възмутиха журналисти, неправителствени организации, общественици и международната организация „Репортери без граници“. След протести и срещи с ръководството на БНР казусът стигна до Комисията по медии в Народното събрание, където застина в очакване на новия политически сезон.

Новата кола очевидно е в изпълнение на стратегията на Александър Велев, в която той е записал, че ще бъде извършен „задълбочен анализ на разходите за издръжка във всичките им съставни части“. Биволъ също прави задълбочен анализ на съставните части на кариерата на Велев, който ще бъде публикуван в идните седмици.

concept-velev

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.