Преди или след задълбочен анализ на разходите?

Новият шеф на БНР Александър Велев си взе луксозен автомобил на лизинг

Фолксваген Пасат за 70 бона стана съставна част от разходите на обществената медия
Екип на Биволъ

Фолксваген Пасат в луксозно изпълнение на лизинг си е поръчал в края на юли новият изпълнителен директор на БНР Александър Велев. Колата Vw Passat Highline 2.0TDI SCR BMT 4MOTION струва 34 655 евро. Месечната вноска е близо 1500 лв. с таксите за обслужване.

velev-passat-bnr

Велев започна ударно мандата си като отстрани от ефир в предизборния период всички критични гласове. Той изгони без смислено обяснение Лили Маринкова от “Неделя 150” и прекрати “Съботаж” на Румен Леонидов. От скандалното уволнение на Лили Маринкова се възмутиха журналисти, неправителствени организации, общественици и международната организация “Репортери без граници”. След протести и срещи с ръководството на БНР казусът стигна до Комисията по медии в Народното събрание, където застина в очакване на новия политически сезон.

Новата кола очевидно е в изпълнение на стратегията на Александър Велев, в която той е записал, че ще бъде извършен “задълбочен анализ на разходите за издръжка във всичките им съставни части”. Биволъ също прави задълбочен анализ на съставните части на кариерата на Велев, който ще бъде публикуван в идните седмици.

concept-velev

***

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук. Dear Friends, glad to see you finished reading the article.

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find this article usefull, you can support our efforts to keep doing independent investigative reporting.

Платете Данъкъ Биволъ! / Pay Bivol Tax!

Въведете сума по избор и номера на Вашата кредитна или дебитна карта. Изберете дали да ни подкрепите еднократно или всеки месец:

Подкрепа за Биволъ

Support Bivol
Or enter your payment details below

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Ако използвате Apple Pay или G-Pay и виждате съответния бутон, можете да кликнете директно на него, без да въвеждате номер на картата. Bivol is not keeping track of your card number. We relay on Stripe for card, Apple Pay and G-Pay processing.

Можете също да се включите с ЕДНОКРАТЕН ДАНЪК през PayPal или Epay/банков превод или със СМС, или да станете един от нашите редовни, МЕСЕЧНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ Научете повече за Данъкъ Биволъ тук.

You can also support us with ONE TIME TAX through PayPal, or become one of our regular, MONTHLY TAXPAYERS .

Вижте също / Read Also