Буда е крава, не Биволъ

by Екип на Биволъ

Borisov-Buda-480x280

Из стенограмата на заседанието на Министерски съвет 06.03.2013:

БОЙКО БОРИСОВ: Да напомня все пак, че от тази субсидия ние дадохме 1 млн. на Бисер, на Перник – пак 1 милион, за децата, за църкви. Така че ние тази субсидия – тези, които правят черен пиар срещу мене от Бивол, вол, крава – ние ги даваме за църкви, за джамии, за такава дейност. Нека да продължат да работят по същия начин и им пожелавам голям успех!

Благодарим на Премиера в оставка за добрия ПР, който той ни направи на свой ред! Това да признаеш публично кой ти е най-големият противник и кой те е свалил всъщност от диктаторския връх е голямо признание за нашата постоянна, системна и дългогодишна работа срещу мафията, присвоила си държавата ни като бащиния.

Еманацията на това е създаденият от ченгесаро-комунистическата олигархия Буда. Неговите дела по продължаването на престъпленията на предишните управници и усъвършенстването им в още по-висши форми и методи, показаха истинското лице на “гражданите за европейско развитие” и доведоха народа ни до всенародно въстание. За пръв път това окървави улиците в истинската народна война срещу престъпниците, облечени във власт. Цинизмът на мутрите и олигарсите, доведе до публични саможертвени самозапалвания и самоубийства на млади българи. Ето най-жестоката черта и присъда на Борисов.

Арогантността смърди на лъжа и лъха с просташка самоувереност от всяка негова дума, от всеки публичен жест. Но в древната книга на мъдростта – Библията пише: “По плодовете (делата) им ще ги познаете.” Плодовете и делата на ГЕРБ по разграбването на държавата и раздаването й на престъпни и олигархични обръчи са налице. Техният “черен ПР” е незаконният погром срещу природните паркове, разпродаването за стотинки на дюните по морето, невижданото до момента чудовищно и безпощадно изсичане на вековните ни гори от 4 г. насам, разпродаването на Морската градина във Варна, издигането на ТИМ, КТБ, Цеко, Котараците, Емил Димитров и т.н в ранг на държавни институции, действащи над законите и обществото, купуването на гласове, издигането и подкрепата на криминални престъпници във висшите етажи на властта, покриването на всички далавери на предишните правителства, политическите репресии, монополизирането на медиите и превръщането им в подмазваческа клика на послушни манипулатори, банковият произвол, унищожаването на целия малък и среден бизнес в страната и т.н и т.н.

България е в черния списък за Шенген, класифицирана е твърдо на първо място по бедност и корупция в ЕС. По свобода на словото сме се сринали след Косово и Того. Населението ни пада неумолимо и краят на нацията е предизвестен. Това е резултатът от управлението на Борисов и ГЕРБ и на тия преди него, чиято креатура е той самият и от чиято утроба се е пръкнал.


Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да подкрепите Биволъ с малка сума. Въведете желаната сума в полето и реквизитите на Вашата банкова карта или използвайте бутона Apple Pay/G-Pay от Вашия мобилен телефон Плащането се извършва през системата Stripe и Биволъ не съхранява номера на Вашата карта.:

Подкрепа за Биволъ

Support Bivol
Or enter your payment details below
Или станете наш редовен спомоществовател с „Данъкъ Биволъ“

А Биволъ води една и съща неизменна борба за законност и демокрация още от времето, когато Буда се занимаваше с контрабанда на цигари и трафик на амфетамини.

Това е Биволъ. Кои са “вол” и “крава” не знаем, но чакаме Буда да ни го каже. Все пак той се преражда в крава, не ние. Който не вярва да иде в Индия и да се увери. А ние сме си Биволи и ще си останем такива. Хубаво е да се уточняват нещата и да се назовава с истинските им имена, а не със словоблудствени мантри и заклинания.

***

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Включете се с ЕДНОКРАТЕН ДАНЪК (през PayPal, банкова карта, Epay/банков превод), или станете един от нашите редовни, МЕСЕЧНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ (през PayPal или банкова карта), или със СМС от България или чужбина

Научете повече за Данъкъ Биволъ тук.

Вижте също / Read Also