Borisov-Buda-480x280

Из стенограмата на заседанието на Министерски съвет 06.03.2013:

БОЙКО БОРИСОВ: Да напомня все пак, че от тази субсидия ние дадохме 1 млн. на Бисер, на Перник – пак 1 милион, за децата, за църкви. Така че ние тази субсидия – тези, които правят черен пиар срещу мене от Бивол, вол, крава – ние ги даваме за църкви, за джамии, за такава дейност. Нека да продължат да работят по същия начин и им пожелавам голям успех!

Благодарим на Премиера в оставка за добрия ПР, който той ни направи на свой ред! Това да признаеш публично кой ти е най-големият противник и кой те е свалил всъщност от диктаторския връх е голямо признание за нашата постоянна, системна и дългогодишна работа срещу мафията, присвоила си държавата ни като бащиния.

Еманацията на това е създаденият от ченгесаро-комунистическата олигархия Буда. Неговите дела по продължаването на престъпленията на предишните управници и усъвършенстването им в още по-висши форми и методи, показаха истинското лице на „гражданите за европейско развитие“ и доведоха народа ни до всенародно въстание. За пръв път това окървави улиците в истинската народна война срещу престъпниците, облечени във власт. Цинизмът на мутрите и олигарсите, доведе до публични саможертвени самозапалвания и самоубийства на млади българи. Ето най-жестоката черта и присъда на Борисов.

Арогантността смърди на лъжа и лъха с просташка самоувереност от всяка негова дума, от всеки публичен жест. Но в древната книга на мъдростта – Библията пише: „По плодовете (делата) им ще ги познаете.“ Плодовете и делата на ГЕРБ по разграбването на държавата и раздаването й на престъпни и олигархични обръчи са налице. Техният „черен ПР“ е незаконният погром срещу природните паркове, разпродаването за стотинки на дюните по морето, невижданото до момента чудовищно и безпощадно изсичане на вековните ни гори от 4 г. насам, разпродаването на Морската градина във Варна, издигането на ТИМ, КТБ, Цеко, Котараците, Емил Димитров и т.н в ранг на държавни институции, действащи над законите и обществото, купуването на гласове, издигането и подкрепата на криминални престъпници във висшите етажи на властта, покриването на всички далавери на предишните правителства, политическите репресии, монополизирането на медиите и превръщането им в подмазваческа клика на послушни манипулатори, банковият произвол, унищожаването на целия малък и среден бизнес в страната и т.н и т.н.

България е в черния списък за Шенген, класифицирана е твърдо на първо място по бедност и корупция в ЕС. По свобода на словото сме се сринали след Косово и Того. Населението ни пада неумолимо и краят на нацията е предизвестен. Това е резултатът от управлението на Борисов и ГЕРБ и на тия преди него, чиято креатура е той самият и от чиято утроба се е пръкнал.

А Биволъ води една и съща неизменна борба за законност и демокрация още от времето, когато Буда се занимаваше с контрабанда на цигари и трафик на амфетамини.

Това е Биволъ. Кои са „вол“ и „крава“ не знаем, но чакаме Буда да ни го каже. Все пак той се преражда в крава, не ние. Който не вярва да иде в Индия и да се увери. А ние сме си Биволи и ще си останем такива. Хубаво е да се уточняват нещата и да се назовава с истинските им имена, а не със словоблудствени мантри и заклинания.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet