Как да управлявам моя Данъкъ Биволъ

Екип на Биволъ

Здравейте и благодарим за Вашето доверие и подкрепа. Тук ще научите как да управлявате Вашия месечен “Данъкъ Биволъ” от страницата за регистрирани потребители Моят “Данъкъ Биволъ”.

За да управлявате Вашия Данъкъ Биволъ регистриран преди 20.01.2020, моля вижте тази страница.

След като се идентифицирате в системата, ще видите списък с всички Ваши транзакции. Периодичният “Данъкъ Биволъ” е маркиран със синя икона в колоната Amount. За да го промените, влезте в линка View Receipt.

Следващата страница дава информация за Вашия периодичен абонамент. За да извършите промени в него кликнете на линка Manage Subscriptions под информационните колони.

Ако Вашият “Данъкъ Биволъ” е свързан с PayPal, на следващата страница ще можете да анулирате периодичния абонамент от линка Cancel.

Ако Вашият “Данъкъ Биволъ” е свързан с банкова карта, от следващата страница можете да анулирате периодичния абонамент от линка Cancel, или да въведете друга карта от линка Update Payment Info. Това е полезно в случай, че старата Ви карта е с изтекла валидност или предстои да изтече.

Ако желаете да промените сумата за Вашия “Данъкъ Биволъ” трябва първо да анулирате текущия периодичен абонамент от бутона Cancel и да въведете нов.

Също така, няма никакъв проблем да имате няколко абонамента за Месечен “Данъкъ Биволъ” с различни методи на плащане и за различни суми.

Биволъ не записва и не съхранява данните на Вашата банкова карта. Моля, запознайте се с нашата Политика за лични данни.

Благодарим Ви, че подкрепяте независимата разследваща журналистика.

Екипът на Биволъ

%d блогъра харесват това: