„До три години ще върна емигрантите“ – това обеща Бойко Борисов на посещение в Гоце Делчев.

Рога и Копита разкри през надеждни лийкове (течове за неемигрантите) тайната стратегия на ГЕРБ и Борисов, за да подмами обратно емигрантите в страната.

На всяко семейство ще бъде раздадено безплатно по 1 кг амфетамини made in Doupnitza и карта за зареждане на 200 литра бензин от Лукойл, предвижда стратегията на правителството.

Количеството амфетамини е изчислено, за да се поддържа еуфорията от завръщането на семейство с две деца за период от три месеца преди парламентарните избори през 2013.

Бензинът пък трябва да стигне за спасяване на семейството обратно на Запад след като минат изборите. Това се налага, тъй като привършването на амфетамините и на средствата спечелени в емиграция могат да доведат до социално напрежение след изборите – сметнали са експертите на ГЕРБ.

Специално за завръщащите се отвъд океана е предвидено по-голямо количество амфетамин и е разработена дилърска програма за препродажба на излишъците, с печалбата от която да си купят самолетни билети.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.


Widget not in any sidebars