marin-kirkov

Продължава капманията за набиране на средства за нашия приятел Мартин Кирков.

Мартин е на само 43 години от София. Преди по-малко от година му беше поставена диагноза мозъчен тумор – глиобластом, 4 степен. След една операция, лъчетерапия и химиотерапия с Темодал, туморът рецидивира и в края на миналата година се наложи втора операция с кибер тож в Анадолу Медикъл Център в Истанбул и нова химиотерапия с Алтузан. Вливанията трябва да се правят на всеки 2 седмици в продължение на 6 месеца. Стойността на еднократното вливане е 2400 евро. Към момента Мартин трябва да събере общо 26 400 евро с Алтузан за 11 вливания с Алтузан.

Неговото семейство се обърна за помощ към единен дарителски номер DMS и от края на м.януари стартира кампания. Междувременно ние, неговите приятели, направихме страница „Да Помогнем На Мартин Кирков“, на която има публикувана дарителска сметка.

Вече излязоха първите резултати от DMS кампанията – благодарение на добри приятели и много добри непознати сме получили ок.1040 SMS-а. Първите крачки са направени, но остават още много…

За повече информация може да се свържете със съпругата на Мартин – Силвия, на електронна поща [email protected] или да посетите страницата на DMS.

Призивът ни към всички, който прочетат това е:

Моля, изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS MARTIN на номер 17 777 за абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Всеки изпратен SMS е надежда за живот!

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.