Capture_decran_2011-12-08_a_23.00.58

Представителна извадка от престъпния контингент в България се е събрала на парти по случай годишнината на Тошо Тошев – агент Бор и е аплодирала представянето на новия му медиен проект, вестник „Преса“.

За да се уверим в това е достатъчно да съпоставим имената на гостите на Тошев с изброените в тайния дипломатически доклад на посланик Джеймс Пардю лица, които той смята за фигури на организираната престъпност. Към тях трябва да се добавят и данните от грамите на посланик Байърли, в които става дума за Бойко Борисов, Цветелина Бориславова, Румен Петков, Румен Овчаров и други „строители на съвременна България“.

Президентът Георги Първанов и премиерът Бойко Борисов бяха сред почетните гости на 69-ия рожден ден на Тошо Тошев и представянето на най-новия му ежедневник. На шумно парти по случай 69-ия си рожден ден бившият главен редактор на вестник “Труд” обяви, че на 3 януари идната година на пазара ще се появи новият му медиен проект – „Преса“. На пира в ресторант „Континентал плаза“ присъстваха много родни знаменитости, политици и бизнес величия, сред които министрите Трайчо Трайков и Сергей Игнатов, шефката на Народното събрание Цецка Цачева, Красимир Райдовски, Любен Гоцев, Любомир Левчев, Камен Пенков, Слави Бинев, Румен Петков, Венелина Гочева, Цветелина Бориславова, Румен Овчаров, Огнян Герджиков, Валентин Златев, Васил Божков… Агенция Блиц

С риск да дотегнем на публиката, препоръчваме отново и отново да се четат, цитират и разпространяват тези доклади, в които е изложена без грим истинската бандитска същност на така наречения български елит.

[05SOFIA1207] БЪЛГАРСКАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ

[06SOFIA647] НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ: ГОЛЕМИ НАДЕЖДИ, СЕНЧЕСТИ ВРЪЗКИ

[05SOFIA1598] Борисов е „бабаит, изтупан в Армани“

[06SOFIA1652] „Гнилите ябълки“ в българската банкова система

[09SOFIA508] Най-търсените престъпници на България: Черепа, Баретата, Пилето и Пръча

[07SOFIA252] ПРОТИВОРЕЧИВ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА ЗАМИНАВА ЗА САЩ ДА ТЪРСИ ИНВЕСТИЦИИ

[06SOFIA1691] МРЪСНА ЕНЕРГИЯ: КОРУПЦИЯ И ЛИПСА НА ПРОЗРАЧНОСТ ИЗМЪЧВАТ БЪЛГАРСКИЯ ЕНЕРГИЕН СЕКТОР

[06SOFIA215] Румен Петков арестуван за уриниране във фонтан

И разбира се, не трябва да се пропуска класическият текст на посланик Макълдауни, който излага на показ мръсната симбиоза между власт, мафия и медии.

[09SOFIA304] БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ: ЛИПСА НА ПАРИ И МОРАЛ

Но проблемите на агент Бор и бъдещата му „Преса“ едва ли се изразяват точно в липса на пари…

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.