boyko_shlifer„Сигурен съм, че в деня, в който включите „Хемус“ в европейската програма, ще ни направят почетни граждани на Варна и ще ни дадат един парцел на морето“ – така полушеговито Покровителят на бирите Бойко Борисов се обърна към Карстен Расмусен, зам.-ръководител на отдела за България в Генерална дирекция „Регионална политика“ на Европейската комисия по време на инспекцията на магистрала „Люлин“.

По сведения на Рога и Копита тази информация е хвърлила в паника варненската групировка ТИМ, която получи от държавата на смешна цена Морската градина във Варна. Спешно е започнало прекрояване на устройствения план, за да се включат парцелите за висшите държавни и европейски мъже.

Групировката ТИМ, която американският посланик класира сред организираната престъпност в изтекла в Wikileaks грама, възнамерява да отдели до една трета от терените за VIP парцели, сочат източниците ни. Предвидено е, че предстоят още много посещения на членове на ЕК и инспекции на недостроени магистрали пред камерите, придружени със съответните обещания.

Print Friendly, PDF & Email