boyko_shlifer„Сигурен съм, че в деня, в който включите „Хемус“ в европейската програма, ще ни направят почетни граждани на Варна и ще ни дадат един парцел на морето“ – така полушеговито Покровителят на бирите Бойко Борисов се обърна към Карстен Расмусен, зам.-ръководител на отдела за България в Генерална дирекция „Регионална политика“ на Европейската комисия по време на инспекцията на магистрала „Люлин“.

По сведения на Рога и Копита тази информация е хвърлила в паника варненската групировка ТИМ, която получи от държавата на смешна цена Морската градина във Варна. Спешно е започнало прекрояване на устройствения план, за да се включат парцелите за висшите държавни и европейски мъже.

Групировката ТИМ, която американският посланик класира сред организираната престъпност в изтекла в Wikileaks грама, възнамерява да отдели до една трета от терените за VIP парцели, сочат източниците ни. Предвидено е, че предстоят още много посещения на членове на ЕК и инспекции на недостроени магистрали пред камерите, придружени със съответните обещания.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet