arhar

Днес президентът Първанов с агентурен псевдоним от ДС „Гоце“ се самопровъзгласи за първия човек опитомил вълк.

„В своята хилядолетна история човечеството не е успяло да опитоми вълк. Аз съм събрал вълк и каракачанска овчарка на едно място. Това е уникалното в случая“, заяви Първанов по bTV.

Науката все още е на мнение, че вълкът е първото животно опитомено от човечеството и е родоначалник на подвида на кучетата. Очаква се след откровенията на президента този възглед да бъде актуализиран.

Рога и Копита научи от доверени източници, имащи достъп до бестиариума в Бояна, че Първанов не е единственият благодетел на човечеството на това поприще.

Съпругата му Зорка от две години отглежда овцеподобно животно, което всъщност е опитомен див женски архар. 

Младата женска архарка е заловена в Нуратинския резерват в Узбекистан, след като Първанов неуспешно стрелял по мъжки екземпляр. Като дар от узбекските другари, тя е пренесена с президентския самолет до България и живее под строга охрана на НСО в питомника в Бояна.

Животното се чувства отлично под грижите на Зорка, скоро ще навърши репродуктивна възраст и ще бъде регистрирано като обикновена овца, научи още Рога и Копита.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet