ДС и СИК при Цветан Василев

Димитър Иванов - Гестапото и Маджо са били на килимчето при банкера
by Екип на Биволъ

Разнищването на пандемониума на посетителите в централата на КТБ незаслужено подмина видни представители на Държавна сигурност и на мутренските групировки. А тяхното присъствие в изтеклите страници на тефтера от портиерната на КТБ ще избоде очи.

На 08.10.2013 в 16:08 при Цветан Василев се явява последният шеф на Шесто отделение на ДС Димитър ИвановМитьо Гестапото. Придружават го предводителката на путинската пропаганда у нас Светлана Шаренкова и Алекс Бебов – финансист и съдружник на Владимир Каролев.

gestapoto-karolev

 

Два часа по-късно се явява и самият Каролев, известен и като агент на ДС с псевдоним “Камен”. Вчера съветникът на министър Лукарски обяви в Twitter, че е бил при Цветан Василев съвсем публично в компанията на одитори. Такова посещение има, но е факт също, че Каролев е имал няколко самостоятелни посещения при банкера без да е придружаван от когото и да било.

karolev-ivanov

SIC transit…


Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да подкрепите Биволъ с малка сума. Въведете желаната сума в полето и реквизитите на Вашата банкова карта или използвайте бутона Apple Pay/G-Pay от Вашия мобилен телефон:

Подкрепа за Биволъ

Support Bivol
Or enter your payment details below
Или станете наш редовен спомоществовател с „Данъкъ Биволъ“

По швейцарски точни, в 9:00 на 7 ноември 2013 г. при Цветан Василев се явяват Венцислав Стефанов и Младен Михалев – Маджо. Двамата се качват в кабинета му на 12 етаж. Очевидно визитата е била строго делова, а не раздумка на сутрешно кафе, защото сикаджийските босове напускат сградата точно 21 минути по-късно.

Можем само да гадаем за целта на тази визита и за това, което свързва бившия “банкер на годината” с известния мафиотски бос. Василев и Михалев са се обзавели с втори дом в Швейцария, но този на банкера е в Женева, а на Маджо в Цуг. Сред честите гости на Василев обаче са и висши ченгета от митичния кръг “Монтерей”, в който е засичан Младен Михалев. Редовен посетител е и Румен Петков, известен с топлите си отношения с Маджо. Но за разлика от Петков, Драшков и други “монтерейци”, Михалев посещава банкера само веднъж и за кратко.

drashkov-markov

***

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Включете се с ЕДНОКРАТЕН ДАНЪК (през PayPal, банкова карта, Epay/банков превод), или станете един от нашите редовни, МЕСЕЧНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ (през PayPal или банкова карта), или със СМС от България или чужбина

Научете повече за Данъкъ Биволъ тук.

This post is also available in: English

Вижте също / Read Also