Разнищването на пандемониума на посетителите в централата на КТБ незаслужено подмина видни представители на Държавна сигурност и на мутренските групировки. А тяхното присъствие в изтеклите страници на тефтера от портиерната на КТБ ще избоде очи.

На 08.10.2013 в 16:08 при Цветан Василев се явява последният шеф на Шесто отделение на ДС Димитър ИвановМитьо Гестапото. Придружават го предводителката на путинската пропаганда у нас Светлана Шаренкова и Алекс Бебов – финансист и съдружник на Владимир Каролев.

gestapoto-karolev

 

Два часа по-късно се явява и самият Каролев, известен и като агент на ДС с псевдоним „Камен“. Вчера съветникът на министър Лукарски обяви в Twitter, че е бил при Цветан Василев съвсем публично в компанията на одитори. Такова посещение има, но е факт също, че Каролев е имал няколко самостоятелни посещения при банкера без да е придружаван от когото и да било.

karolev-ivanov

SIC transit…

По швейцарски точни, в 9:00 на 7 ноември 2013 г. при Цветан Василев се явяват Венцислав Стефанов и Младен Михалев – Маджо. Двамата се качват в кабинета му на 12 етаж. Очевидно визитата е била строго делова, а не раздумка на сутрешно кафе, защото сикаджийските босове напускат сградата точно 21 минути по-късно.

Можем само да гадаем за целта на тази визита и за това, което свързва бившия „банкер на годината“ с известния мафиотски бос. Василев и Михалев са се обзавели с втори дом в Швейцария, но този на банкера е в Женева, а на Маджо в Цуг. Сред честите гости на Василев обаче са и висши ченгета от митичния кръг „Монтерей“, в който е засичан Младен Михалев. Редовен посетител е и Румен Петков, известен с топлите си отношения с Маджо. Но за разлика от Петков, Драшков и други „монтерейци“, Михалев посещава банкера само веднъж и за кратко.

drashkov-markov

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.

This post is also available in: English