Разнищването на пандемониума на посетителите в централата на КТБ незаслужено подмина видни представители на Държавна сигурност и на мутренските групировки. А тяхното присъствие в изтеклите страници на тефтера от портиерната на КТБ ще избоде очи.

На 08.10.2013 в 16:08 при Цветан Василев се явява последният шеф на Шесто отделение на ДС Димитър ИвановМитьо Гестапото. Придружават го предводителката на путинската пропаганда у нас Светлана Шаренкова и Алекс Бебов – финансист и съдружник на Владимир Каролев.

gestapoto-karolev

 

Два часа по-късно се явява и самият Каролев, известен и като агент на ДС с псевдоним „Камен“. Вчера съветникът на министър Лукарски обяви в Twitter, че е бил при Цветан Василев съвсем публично в компанията на одитори. Такова посещение има, но е факт също, че Каролев е имал няколко самостоятелни посещения при банкера без да е придружаван от когото и да било.

karolev-ivanov

SIC transit…

По швейцарски точни, в 9:00 на 7 ноември 2013 г. при Цветан Василев се явяват Венцислав Стефанов и Младен Михалев – Маджо. Двамата се качват в кабинета му на 12 етаж. Очевидно визитата е била строго делова, а не раздумка на сутрешно кафе, защото сикаджийските босове напускат сградата точно 21 минути по-късно.

Можем само да гадаем за целта на тази визита и за това, което свързва бившия „банкер на годината“ с известния мафиотски бос. Василев и Михалев са се обзавели с втори дом в Швейцария, но този на банкера е в Женева, а на Маджо в Цуг. Сред честите гости на Василев обаче са и висши ченгета от митичния кръг „Монтерей“, в който е засичан Младен Михалев. Редовен посетител е и Румен Петков, известен с топлите си отношения с Маджо. Но за разлика от Петков, Драшков и други „монтерейци“, Михалев посещава банкера само веднъж и за кратко.

drashkov-markov

Намирате ли тази статия за полезна?
Подкрепете ни, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

283 еднократни данъкоплатци за 2018 г. са осигурили до този момент 5117 €.
708 активни месечни данъкоплатци осигуряват 3380 € месечнo.
12 активни годишни данъкоплатци осигуряват сумата от 1440 € годишно

Аз поддържам Биволъ >>

This post is also available in: English