От днес Биволъ започва нова рубрика: „Рогати мисли“. Не разследвания или подробни анализи, а просто мисли, злободневни разсъждения, които споделяме на нашата страница във Facebook и получават широк отзвук.

Истината е толкова ясна, че ни заслепява да я видим. Пеевски монополизира държавата с пари взети от КТБ. В един момент Ц.Василев дръзна да си ги поиска обратно, притиснат от външни фактори /СИ/. Пеевски решиха, че няма да връщат нищо и изпълниха заплахата да съборят банката, че ако има чалъм и борда барабар с нея. Василев прекарваше парите, но политическата власт е в Пеевски и зад него е задкулисието, което управлява държавата и е назначило всички институции. Същите, които създадоха Пеевски, сложиха и Искров за гуверньор на времето. Тия двамата са в една лодка /яхта/. Търсете корените в НДСВ – там е заровено кучето, всички от това управление бяха назначени от определени бивши висши кадри на ДС. Иван Искров дори беше зам. председател на партията. Ръководните фактори от НДСВ, свързани с комунистическите секретни служби, се разселиха из цялото политическо пространство, като в момента яко са яхнали ГЕРБ и Реформаторския блок. Търсете агентурното минало на Симеончо и изчезналото досие на Агент Румянцев! Като жалон за ориентация да сложим врътката с въшния дълг и цесията на държавните ни вземания в Близкия и Среден Изток, които синът на сътрудника на ПГУ на ДС Велчев цедира за жълти стотинки на „наши фирми“. Къде останаха тия пари в размер на около 4 млрд.$? Не е ли сега именно Милен Велчев представителят на банката на КГБ – ВТБ у нас? Единственият съсобственик в КТБ на Ц.Василев. ВТБ странно мълчат на фона на канския рев на Мустака.. Е, въпросът е КОЙ ще излезе тогава победител в „Конфликта Василев – Пеевски“? И по същата червена нишка следвайте поведението и действията на всички политически и властови марионетки. Ще намерите скритата до момента логика на досегашните и бъдещите събития, които предстоят.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.

This post is also available in: English