Уважаеми госпожи и господа,

С извинение за безпокойството ви напомняме, че утре (16 март) ще се проведе акция за почистване на парк „Бедечка“ в Стара Загора.

Сборният пункт е на общинския паркинг между стадион „Локомотив“ и езерото „Загорка“ в 9 ч. Разчитаме на вас да разпространите поканата към гражданите за участие.

С участието си в акцията хората от инициативата за запазване на парка искат още веднъж да заявят каузата си за съхраняване на цялата зелена площ. Две трети от нея са отредени за застрояване след скандална реституция и подробен устройствен план, приет при редица смущаващи обстоятелства, за които сме имали възможност да ви съобщаваме. Подробна информация можете да намерите на facebook.com/zapazete.bedechka

Официален организатор на акцията е община Стара Загора. До този момент обаче няма яснота дали работници по чистотата ще участват в акцията. Дни по-рано пък собственици на имоти в зелената площ прекъснаха вече започнало общинско мероприятие за почистване и облагородяване на парка.

Харесва ли Ви статията?
Само срещу няколко лева месечно можете да гарантирате съществуването на независима разследваща журналистика.
Кликнете тук и станете абонат на Биволъ с Данъкъ "Биволъ"!



Затова защитниците на парк „Бедечка“ призовават старозагорци да се включат.

Клип с повече информация по темата http://www.youtube.com/watch?v=iIovp9R0MoQ

Подкрепете кампанията #DMSЯневагейт за популяризиране на Яневагейт във Facebook

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" с дарение (банков превод, в брой - през Cashterminal, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойни), абонамент или покупка на наш рекламен продукт:

Print Friendly