Уважаеми госпожи и господа,

С извинение за безпокойството ви напомняме, че утре (16 март) ще се проведе акция за почистване на парк „Бедечка“ в Стара Загора.

Сборният пункт е на общинския паркинг между стадион „Локомотив“ и езерото „Загорка“ в 9 ч. Разчитаме на вас да разпространите поканата към гражданите за участие.

С участието си в акцията хората от инициативата за запазване на парка искат още веднъж да заявят каузата си за съхраняване на цялата зелена площ. Две трети от нея са отредени за застрояване след скандална реституция и подробен устройствен план, приет при редица смущаващи обстоятелства, за които сме имали възможност да ви съобщаваме. Подробна информация можете да намерите на facebook.com/zapazete.bedechka

Официален организатор на акцията е община Стара Загора. До този момент обаче няма яснота дали работници по чистотата ще участват в акцията. Дни по-рано пък собственици на имоти в зелената площ прекъснаха вече започнало общинско мероприятие за почистване и облагородяване на парка.

Затова защитниците на парк „Бедечка“ призовават старозагорци да се включат.

Клип с повече информация по темата http://www.youtube.com/watch?v=iIovp9R0MoQ

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet