profil-borisov

Бойко Борисов във Фейсбук:
По повод Операция „Чисти ръце“ на Протестна мрежа искам отново да подчертая, че ГЕРБ подкрепя всички законови начини за сваляне на това правителство и отиване на предсрочни парламентарни избори.

Бившият премиер Бойко Борисов се обяви във Фейсбук в подкрепа на операция „Чисти ръце“ стартирана днес от „Протестна мрежа“.

Най-възрастният ни професионален футболист, известен още като агент „Буда“, обеща още да даде пример за „Чисти ръце“ и по почина на Николай Бареков сам да отиде в Прокуратурата.

Той се разкая за престъпното си минало и направи серия от самопризнания: за фабриката за незаконни цигари в Крайморие, за мащабния трафик на амфетамини, източването на горива и препирането на пари през банката на бившата си приятелка Цветелина Бориславова (на практика всичко описано от посланик Байърли в секретен доклад до Вашингтон с позоваване на ЦРУ

Борисов възнамерява да разкаже всичко това на предстоящия в Прокуратурата разпит по делото Мишо Бирата.

След внимателна проверка на „Рога и Копита“ се оказа, че профилът на Борисов във Фейсбук  е хакнат за пореден път и тези излияния на бившия премиер не могат да се приемат за достоверни.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet