profil-borisov

Бойко Борисов във Фейсбук:
По повод Операция „Чисти ръце“ на Протестна мрежа искам отново да подчертая, че ГЕРБ подкрепя всички законови начини за сваляне на това правителство и отиване на предсрочни парламентарни избори.

Бившият премиер Бойко Борисов се обяви във Фейсбук в подкрепа на операция „Чисти ръце“ стартирана днес от „Протестна мрежа“.

Най-възрастният ни професионален футболист, известен още като агент „Буда“, обеща още да даде пример за „Чисти ръце“ и по почина на Николай Бареков сам да отиде в Прокуратурата.

Той се разкая за престъпното си минало и направи серия от самопризнания: за фабриката за незаконни цигари в Крайморие, за мащабния трафик на амфетамини, източването на горива и препирането на пари през банката на бившата си приятелка Цветелина Бориславова (на практика всичко описано от посланик Байърли в секретен доклад до Вашингтон с позоваване на ЦРУ

Борисов възнамерява да разкаже всичко това на предстоящия в Прокуратурата разпит по делото Мишо Бирата.

След внимателна проверка на „Рога и Копита“ се оказа, че профилът на Борисов във Фейсбук  е хакнат за пореден път и тези излияния на бившия премиер не могат да се приемат за достоверни.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.