profil-borisov

Бойко Борисов във Фейсбук:
По повод Операция „Чисти ръце“ на Протестна мрежа искам отново да подчертая, че ГЕРБ подкрепя всички законови начини за сваляне на това правителство и отиване на предсрочни парламентарни избори.

Бившият премиер Бойко Борисов се обяви във Фейсбук в подкрепа на операция „Чисти ръце“ стартирана днес от „Протестна мрежа“.

Най-възрастният ни професионален футболист, известен още като агент „Буда“, обеща още да даде пример за „Чисти ръце“ и по почина на Николай Бареков сам да отиде в Прокуратурата.

Той се разкая за престъпното си минало и направи серия от самопризнания: за фабриката за незаконни цигари в Крайморие, за мащабния трафик на амфетамини, източването на горива и препирането на пари през банката на бившата си приятелка Цветелина Бориславова (на практика всичко описано от посланик Байърли в секретен доклад до Вашингтон с позоваване на ЦРУ

Борисов възнамерява да разкаже всичко това на предстоящия в Прокуратурата разпит по делото Мишо Бирата.

След внимателна проверка на „Рога и Копита“ се оказа, че профилът на Борисов във Фейсбук  е хакнат за пореден път и тези излияния на бившия премиер не могат да се приемат за достоверни.


Намирате ли тази статия за полезна?
Подкрепете ни, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.

Аз поддържам Биволъ >>

Реклами