tui-onui

Плакат от протеста срещу мафията и олигархията

Европейската народна партия подкрепя мутренския бос Бойко Борисов – „Буда“, когото ЦРУ свързва с „мащабен трафик на амфетамини, източване на горива и пране на пари“, а българската ЦСБОП го е разработвала, за да узнае „приоритетната му престъпна ориентация“.

Партията на европейските социалисти подкрепя правителството на Орешарски – човек на Васил Божков – Черепа, квалифициран от американската дипломация като „един от най-опасните престъпници на България„. Социалистите застават единни зад Сергей Станишев, марионетка на мафията, наложила Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

И при правителството на Буда и при правителството на Черепа просперират едни и същи банки на мафията, „гнили ябълки“, крепени с пари на европейските данъкоплатци.

Ето защо вече 9-и ден българите са на улицата, за да заявят своето отвращение от мафиотизираната държава. Отвращение, което заслужават в пълна степен и охранените европейски политикани с циничната им доктрина за „нашия кучи син“.

Време е да им се каже право в очите: „Ало, европейците, не легитимирайте българските бандити!“

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.