След публикация на статията „Източва ли се ПИБ?“ сайтът ни почти блокира от настойчиви включвания от няколко адреса, принадлежащи на институции и банки. Наложи се да направим извънредна профилактика и настройки, за да отразим този трафик.

Най-активни бяха IP адреси, принадлежащи на Министерски съвет, БНБ, Министерството на финансите и ПИБ, показва анализ на посещенията за 1 и 2 декември. Рекордьор е адрес на Дондуков 1 с над 1000 сесии.

От днес всички посетители, които ползват интернет платен от бюджета на Министерски съвет на Р. България ще бъдат пренасочвани към специална страница. Нека ни четат, но в извънработно време и да не използват служебните си компютри, за да пречат на нормалните потребители.

Сайтът вече работи в нормален режим. Извиняваме се за неудобството на редовните ни читатели.

peev-ski-buda

Харесва ли Ви статията?
Само срещу няколко лева месечно можете да гарантирате съществуването на независима разследваща журналистика.
Кликнете тук и станете абонат на Биволъ с Данъкъ "Биволъ"!Подкрепете кампанията #DMSЯневагейт за популяризиране на Яневагейт във Facebook

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" с дарение (банков превод, в брой - през Cashterminal, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойни), абонамент или покупка на наш рекламен продукт:

Print Friendly