След публикация на статията „Източва ли се ПИБ?“ сайтът ни почти блокира от настойчиви включвания от няколко адреса, принадлежащи на институции и банки. Наложи се да направим извънредна профилактика и настройки, за да отразим този трафик.

Най-активни бяха IP адреси, принадлежащи на Министерски съвет, БНБ, Министерството на финансите и ПИБ, показва анализ на посещенията за 1 и 2 декември. Рекордьор е адрес на Дондуков 1 с над 1000 сесии.

От днес всички посетители, които ползват интернет платен от бюджета на Министерски съвет на Р. България ще бъдат пренасочвани към специална страница. Нека ни четат, но в извънработно време и да не използват служебните си компютри, за да пречат на нормалните потребители.

Сайтът вече работи в нормален режим. Извиняваме се за неудобството на редовните ни читатели.

peev-ski-buda

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.

This post is also available in: English