Capture_2013-06-14_a_10.43.53

Колаж Алан Абдала, Фейсбук. По мотиви от обложката на албума Animals на Pink Floyd

Медийният олигарх Делян Пеевски беше избран за шеф на ДАНС тази сутрин със 116 гласа ЗА и активното неучастие на парламентарната банда на „Буда“, която можеше да блокира този срамен избор.

Паднаха всички маски. Озъбената олигархия, подхранвана с мръсните пари на путинския режим, открито зина срещу крехката българска демокрация и скоро ще я сдъвче с парцалите.

Призоваваме всички, които искат да живеят в демократична европейска държава на протест днес, петък, в 18ч30 пред Министерски съвет в София. Протести ще има и в други градове в страната. Информирайте се от Фейсбук страницата за протеста тук.

Изпращаме апел към останалите достойни офицери в службите. Изпратете на сайта·www.balkanleaks.eu разработката „Лиани“ и всяка друга разработка („Лабиринт“, „Другари“ ?), в която има данни за престъпната дейност на новоизбрания шеф на ДАНС. Анонимността Ви е гарантирана!

Време е за катарзис и нека истината излезе сега!

 

„Животинската ферма“ на Джордж Оруел


Намирате ли тази статия за полезна?
Подкрепете ни, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.

Аз поддържам Биволъ >>