Capture_2013-06-14_a_10.43.53

Колаж Алан Абдала, Фейсбук. По мотиви от обложката на албума Animals на Pink Floyd

Медийният олигарх Делян Пеевски беше избран за шеф на ДАНС тази сутрин със 116 гласа ЗА и активното неучастие на парламентарната банда на „Буда“, която можеше да блокира този срамен избор.

Паднаха всички маски. Озъбената олигархия, подхранвана с мръсните пари на путинския режим, открито зина срещу крехката българска демокрация и скоро ще я сдъвче с парцалите.

Призоваваме всички, които искат да живеят в демократична европейска държава на протест днес, петък, в 18ч30 пред Министерски съвет в София. Протести ще има и в други градове в страната. Информирайте се от Фейсбук страницата за протеста тук.

Изпращаме апел към останалите достойни офицери в службите. Изпратете на сайта·www.balkanleaks.eu разработката „Лиани“ и всяка друга разработка („Лабиринт“, „Другари“ ?), в която има данни за престъпната дейност на новоизбрания шеф на ДАНС. Анонимността Ви е гарантирана!

Време е за катарзис и нека истината излезе сега!

 

„Животинската ферма“ на Джордж Оруел

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.