Capture_decran_2012-09-21_a_16.36.55

На станалия скандално известен сайт на Програма за развитие на селските райони (ПРСР) има страница pool.html (pool = басейн, poll = анкета*).

На нея можете да оцените страницата по следните критерии: 

Реакция за новият уебсайт на Програмата ?

– 

Нови отговори не се приемат. Гласували са 5 души, от които 50% (2,5 души) не са очаквали, че сайтът ще е толков полезен и систематизиран.

Интеграцията на този сайт във Фейсбук беше обект на обществени поръчки за 100 000 лв. Срещу тези пари бившата пиарка на Агенцията по храните Кристина Спасова е регистрирала и безплатни профили във Facebook и Twitter, показа разследване на в. Сега.

Специалистът по онлайн маркетинг Борис Луканов коментира за Биволъ и други „особености“ на този сайт. Той съдържа забрана за търсачките да индексират домейна (мета тагът ROBOTS е с параметри NOINDEX, NOFOLLOW). Така например търсенето с ключови думи „Програма за развитие на селските райони“ в Google не намира изобщо сайта prsr.bg. Освен това кодът на сайта е пълен с грешки, както показва програмата за валидиране на html.

* Анлийската дума pool има много значения, сред които басейн, игрови пул, лотария, система за наддавания и т.н.. Думата анкета на английски се изписва poll.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet