Георги Първанов: „Според мен е редно да се създаде една агенция „Рога и копита…“

Президентът реагира така на проверката на парламентарната антикорупционна комисия във връзка с ловните му похождения и тяхната цена за данъкоплатците.

Рога и Копита очаква ценова оферта. Приемаме и бартерни предложения. Нуждаем се от съвременна пушка за архари, нов лаптоп Макинтош и мезонет в престижен квартал.

Собствениците заявяват също, че биха приели оферта от посредници: Пещаците, Гергов, Гигов, Манджуков, или от наследниците на покойните Емил Кюлев и Мишо Бирата, мир на праха им.

Като бонус към Рога и Копита се прилагат над 100 дипломатически грами от Wikileaks, в които е споменат президента Първанов. До момента е публикувана една от тях.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.