Руският патриарх на среща със соц.-елита в Царска Бистрица

by Екип на Биволъ

kirill
Патриах Кирил. Снимка: Риа Новости

Руският патриарх Кирил, който е на посещение в България днес ще има среща с бившия премиер Симеон Сакскобургготски, бившия президент Георги Първанов, оръжейния търговец Петър Манджуков и други фигури от вече залязващия социалистически елит.

Срещата, която ще се състои в реституираната резиденция “Царска Бистрица”, далеч от репортерските обективи и микрофони, не фигурира в официалната програма за посещението на Кирил. Според нея в рамките на тридневното си посещение патриархът на Русия ще се срещне с президента, с министър-председателя и с председателя на парламента, с ръководството на Българската православна църква и с руски граждани.

Източниците на Биволъ обаче са категорични, че неформалната среща със соц.-елита и бившия цар ще се състои преди или след официалните мероприятия предвидени за днес в Пловдив от 17 ч. до 19 ч.: военно-църковен ритуал, литийно шествие, тържествен молебен в Храм “Света Марина” и концерт на “100 каба гайди”.

***

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук. Dear Friends, glad to see you finished reading the article.

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find this article usefull, you can support our efforts to keep doing independent investigative reporting.

Платете Данъкъ Биволъ! / Pay Bivol Tax!

Въведете сума по избор и номера на Вашата кредитна или дебитна карта. Изберете дали да ни подкрепите еднократно или всеки месец:

Подкрепа за Биволъ

Support Bivol
Or enter your payment details below

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Ако използвате Apple Pay или G-Pay и виждате съответния бутон, можете да кликнете директно на него, без да въвеждате номер на картата. Bivol is not keeping track of your card number. We relay on Stripe for card, Apple Pay and G-Pay processing.

Можете също да се включите с ЕДНОКРАТЕН ДАНЪК през PayPal или Epay/банков превод или със СМС, или да станете един от нашите редовни, МЕСЕЧНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ Научете повече за Данъкъ Биволъ тук.

You can also support us with ONE TIME TAX through PayPal, or become one of our regular, MONTHLY TAXPAYERS .

Вижте също / Read Also