Съдържанието на статиите в Биволъ е безплатно и достъпно за всички. Цитирането на материали от сайта е свободно, но със задължително позоваване на Биволъ и линк към оригиналната статия в онлайн изданията.

Абонаменти

Биволъ предлага различни абонаменти за достъп до нашия работен архив. След успешно заплащане на абонаментен план архивните файлове стават достъпни за абонатите в специален раздел на сайта с инструкции за достъп, които ще им бъдат изпратени по електронна поща  Архивите се обновяват периодично, като достъпът до тях е възможен до изтичане на времето на абонаментния план.

Предлагаме периодични месечни и предплатени еднократни абонаменти. Периодичните абонаменти са валидни до края на всеки платен период от 30 дни и могат да бъдат прекратени по всяко време.

Как да се абонирам?

Посетете страницата за абонаменти на адрес https://shop.bivol.bg

Системата позволява да направите периодичен месечен абонамент с кредитна или дебитна карта с логото Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro или през системата на PayPal. Еднократните предплатени абонаменти са възможни също и през системата на Epay.bg

Изберете абонаментен план, начин на плащане и въведете данните от Вашата карта, или продължете към системите на PayPal или Epay.bg за да финализирате процедурата по плащането.

Как да ползвам архивите?

След като се абонирате успешно системата ще Ви запише автоматично с указания мейл в раздела https://archives.bivol.bg

Ще получите мейл с инструкции как да въведете Вашата парола в архивния раздел. След успешно влизане ще получите достъп до архивните файлове.

Архивите на Биволъ са създадени със системата Cryptarsi. За да ги използвате направете следното:

  • Свалете файловете с архива на Вашия компютър от страницата с архива;
  • Инсталирайте Chrome Browser ако го нямате;
  • В Chrome отворете страницата на Cryptarsi;
  • От менюто изберете иконата за импортиране на файл;
  • Импортирайте архивен файл в системата;
  • От менюто изберете импортирания архив и въведете паролата получена по мейл;
  • Вече можете да разглеждате файловете в архива от списъка или да търсите в тях с ключови думи.

В случай, че имате проблеми с Вашия абонамент или трудности с ползването на архивите, моля свържете се със [email protected]

Лични и финансови данни

Биволъ не съхранява финансова информация за своите потребители и номерата от кредитните карти не се записват и съхраняват. В сайта се съхранява единствено въведеното име, мейл и номера на транзакцията на всеки успешен абонамент. На страницата за абонати се показва списък, в който всеки абонат може да провери по номера на транзакцията, че неговото плащане е отчетено на съответната дата. В момента на заплащане абонатът може да укаже, че иска неговото име да бъде афиширано в списъка. В противен случай по подразбиране името не се афишира.

Абонатите, които са избрали абонаментен план с бонус – тениска или шапка, могат да ги получат като изпратят адресни данни на [email protected] с номера на тяхната транзакция. Доставката на бонусните артикули се извършва по куриер и е за сметка на Биволъ.

This post is also available in: English