Органът на социалистическата партия „Дума“, който съществува благодарение на парите на търговци на смърт като Манджуков и представители на организираната престъпност като Гущеров (според посланик Пардю), използва разследване на Биволъ за партийната си пропаганда.

В копирания от нашия сайт текст удобно е пропуснат следният ключов коментар:

Кръгове от НПО

Една от причините ЕС да спре еврофондовете при предишното управление на Тройната коалиция беше откритата наглост с която фирми от обръчите на властта усвояваха евросредствата. Най-фрапантен беше случаят с „потомствения социалист“ Марио Николов, който в крайна сметка беше осъден, но съдружникът му в престъпната (според ОЛАФ) група Людмил Стойков, спонсор на президента-агент „Гоце“ избягна правосъдието.

Към тези фирми трябва да се причислят и многобройните НПО приближени до БСП, ДПС и НДСВ, специално създадени, за да се захранват с пари от европроекти. Случаят с кръга около Нона Караджова и многобройните сдружения и обединения на сдружения, печелещи проекти там, където ГЕРБ е на властови позиции възпроизвежда същия модел.

Колкото до госпожа Ковачева, която сега ще бори корупцията не като шеф на НПО, а като министър, редно е читателите на Дума да са наясно и с политическата и биография.

Вижте следния кадър от портал Европа. Само преди четири години шефката на „Прозрачност без граници“ се явява като подгласник на агент Еленков в листата на ОБТ за евроизборите. Преди да бъде огласен като агент на Държавна сигурност, Кръстьо Петков беше депутат от Коалиция за България.

Capture_decran_2011-11-23_a_19.10.24

Възпроизвеждане на същия модел, съгласно който е съвсем в реда на нещата един кандидат от „лявата“ листа на бившия агент Еленков да се трансформира в „десен“ министър на правосъдието в правителството на бившия трафикант на амфетамини Борисов.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet