Capture-2013-05-30-at-09.33.14

В тайния бункер на Третия райх „Аненербе“ офицери от СС се занимават с езотерични търсения. Целта им е да парират окултен еврейски заговор срещу арийците и да открият тайните на Шамбала.

Руското НКВД не остава по-назад, въпреки официалния идеологически материализъм. От книгата на Антон Первушин „Окултният Сталин“ може да се научи за съветските астролози и алхимици и техните търсения на Хиперборея и Шамбала, финансирани от електрифициралата се съветска власт.

На наша балканска почва можем да припомним суеверията на правешкия селянин Живков и най-вече на августейшата му щерка, покрай чиито псевдодуховни търсения вегетираше голяма банда псевдохудожници и псевдоучени, запазили влияние в „това, което имаме днес като“ българска култура.

Приемстевност в дивотиите на нищите духом цървули, напълнили милиционерските училища се открива в съвременните български служби. В ДАНС например съвсем сериозно разработват журналисти в контекста на световната еврейска конспирация. Някакъв „светъл ум“ от аналитичния им отдел написал в разработката „Будали“ щуротията, че Биволъ се свързал с Асанж чрез влиятелни евреи в САЩ. И не само това…

Шокиращи детайли от съчиненията на българския „ДАНСенербе“ ще станат явни на предстоящите изслушвания за българските подслушвания в Европейския парламент. След като българското правителство два месеца виновно мълча за „Будали“, все някъде ще му се наложи да се обясни.

Тези така наречени анализатори мърдат ушички в ДАНС не от вчера. Били са там и когато шеф на агенцията беше Цветлин Йовчев, който сега е предложен за вътрешен министър. Мърдал е при Йовчев и още мърда ушички вербовчикът на Буда Младен Георгиев – Малкия Маджо, едно време изгонен от системата заради връзки с бандитите.

Самият Йовчев пък попадна в международната преса с академичните си познания в областта на считаната за шарлатанска в научните среди дисциплина невролингвистично програмиране (НЛП). За баланс, в новия Министерски съвет ще седи проф. Марияна Георгиева – Бенчева. Тя е езиковед, специалист по синтаксис. Като лингвист тя може да обясни на Йовчев в паузите между заседанията каква е разликата между научната лингвистика и псевдонаучната такава. Естествено, ако и остане време, защото нейният шеф Орешарски е взел езотеричното решение такъв виден езиковед да е министър на… спорта.

Едва ли Цветлин Йовчев има нужда от обяснения за това, че амфетамините се бъркат не от алхимици, а от добре платени химици, че Галеви не са бегалеви, а са добре пазени на наша територия от бивши подчинени на Флоров, както и за други специфични мръсни тайни във ведомството.

Но най-вече трябва да е наясно, че с 200 души от Държавна Сигурност в ДАНС и 1200 в МВР, тези служби ще запазят основната си функция на машина за политически шантаж, напълно неспособна да се справи с престъпността и да гарантира националната сигурност.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.