zifredi

Световноизвестният порно актьор Роко Зифреди, който е снимал 1400 филма с над 4000 партньорки, а сега се занимава с режисура, е на път да получи титлата Доктор Хонорис Кауза от Пернишкия Университет по Технологии, Комуникация и Автоматизация (ПУТКА), научи Рога и Копита от отлично информирани източници във Винкелбург.

Номинацията е била сериозно обсъдена на академичен съвет, след като Христо Стоичков вдигна рейтинга на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, присъдил на футболиста подобно звание. Този акт имаше такъв отзвук, че за пръв път в историята на университета от града под тепетата името му беше цитирано в световна медия (в. Монд от 13 ноември 2011).

Пернишката Аума Матер също има шанс да привлече медийно внимание, преценили са пиарите на ПУТКА. Водещ епистемолог от пернишката школа, пожелал да остане анонимен, обоснова пред кореспондента на Рога и Копита, че Роко Зифреди има съвсем конкретни заслуги за технологията (1200 филма), комуникацията (над 4000 партньорки) и автоматизацията (8 часа еректилна функция) в еротично-сексуалната сфера.

Идеята среща гореща подкрепа сред населението в Перник и региона. „Ху*норис, ми, как!? Роко е академик в това, което прави“ – възторгнаха се бабите от Сирищник.

Ако номинацията на Зифреди бъде одобрена и ако хард звездата няма неотложни професионални ангажименти, възможно е церемонията по връчването да се състои на 1 април 2012.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.