Уважаеми читатели,

Дипломатическите грами от България представляват голям масив от информация: 1202 текста с над 1000000 думи, или около 3000 страници. До момента са публикувани малко над 20 текста, или под 2%.

Екипът на Биволъ реши да Ви даде възможност да зададете въпроси за съдържанието на грамите. Ще подберем най-интересните и сериозни въпроси и другата седмица в сряда ще публикуваме отговори, след което ще можете да зададете нови въпроси за следващата седмица.

Също така, на сайта на нашите партньори от Болканлийкс можете да изпратите анонимно документи (снимки, файлове), които хвърлят допълнителна светлина върху събитията споменати във вече публикуваните грами.

За да се ориентирате в съдържанието и хронологията на грамите посетете тази страница.

Въпроси се приемат единствено от регистрирани потребители. Моля бъдете конкретни, не нарушавайте добрия тон и не влизайте в пререкания с други потребители.

Екипът на Биволъ

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.