‎КОЙ и БУДА‬ се обединиха да клеветят Биволъ

Екип на Биволъ

Буда и Пеевски си обединиха силите в неспиращата гнусна клеветническа кампания срещу Биволъ. Невероятни лъжи, инсинуации и обиди! Толкова абсурдни, че сами се обезсмислят. Но двамата хубавци са лично и пряко ангажирани, разкривайки открито съкровената си връзка. Явно много дълбоко им влизат последните ни разкрития (тук и тук) за тоталитарния модел на държавност, който налагат с имперски комплекс.

За мюрета са пуснати двама клети ГЕРБ-ерастки кметове в Поморие и Царево – прославили се с най-големите и мащабни злоупотреби с общински земи и унищожаване на природата! Аферата с голфа “Кабланд” (тук, тук и тук) , престъпни заменки на земи, незаконното селище “Златна Перла” (тук и тук) , погромът срещу Природен парк Странджа и крайбрежието (тук и тук), корупционната сделка за Корал (тук и тук), бетонирането на дюните, унищожаването на блатното кокиче…. Тези афери, придобили широка международна известност и скандалност, са разследвани още преди 10 г. от нас и се следят неизменно във времето оттогава.

Будистко-свинското обединение срещу Биволъ, който разкрива през годините как се крадат публични средства за стотици милиони, доказва неоспоримо криминалния “симбиоз” между политическа власт, Мафия и ченгеджийското Задкулисие.

Моделът ‪#‎КОЙеБУДА‬  В крайна сметка Пеевските “дадзибао”та ще си получат заслуженото по закон. Както и верните кметове на Партията и престъпното статукво! Рано или късно, но неизбежно във времето.

***

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find the article interesting and useful, you can support us to continue to do independent investigative journalism.

Включете се с Данъкъ Биволъ! Support Bivol

При възможност, станете наш редовен спомоществовател с опцията Месечен Данъкъ. Това ни помага да предвиждаме бъдещи разходи и да планираме дейността си за месеци напред.

IBAN: BG27 ESPY 4004 0065 0626 02
BIC: ESPYBGS1
Титуляр/Account Holder: Bivol EOOD

При проблеми пишете на support [at] bivol [dot] bg

This post is also available in: English

Вижте също / Read Also