Записите на Бойко Борисов и Ваньо Танов, в които обсъждат чадър над алкохолния бос Мишо Бирата са манипулирани от извънземни. Това пише в предварителния вариант на експертизата на БАН.

Специално обучен опитен плъх, избягал от клетката в БАН поради глад и студ донесе флашка с експертизата в редакцията на Рога и Копита.

Извънземните са клонирали цели работни екземпляри на Бойко Борисов и Ваньо Танов, които произнесли манипулирания диалог за Мишо Бирата, след което били анихилирани – твърдят още учените от БАН.

За голямо съжаление Рога и Копита не може да представи доказателства за горните твърдения, тъй като флашката се самоунищожи докато екипът ни се опитваше да я копира, а плъхът предаде Богу дух от преяждане.

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.