Драги Сашо,

Знаем, че четеш Биволъ посред нощ. Можеш ли да питаш Боби Михайлов дали лично е почнал процедура, за да отчужди седем декара гора около Несебър по схемата „Цецо и Кумецо“?

Имаме такава информация от наш достоверен източник от Министерството на земеделието.

Да уточним пак, че не е тъстът, а самият Боби, но по същото време като тъста, да не кажем, че в същия ден са им излезли заповедите.

Знае ли Мирослав Найденов за такава процедура? Може ли да каже, дали самият Боби Михайлов е кандидат да се облажи с гора от тези схеми започнати от Тройната коалиция? Ако е така, докъде е стигнала преписката? Колко е платил Михайлов за тези декари? Спряна ли е преписката от Мирослав Найденов през 2009 г. както той самият заяви? 

Сашо, помагай! Притесняваме се, че ако въпросът ни бъде подминат с мълчание, зам.-министър Боянова ще разпише преписката на Боби Михайлов ако и бъде донесена по случайност. Така тя може да злепостави и себе си, и цялото правителство, че и българския футбол, за който ние с теб милеем.

Благодарим ти и ще чакаме новини.

Поздрав от Биволите

***

Радваме се, че стигнахте дотук. Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика.

Платете Данъкъ Биволъ!

Можете да се включите с PayPal, банкова карта (Visa или Master Card), Epay.bg, в брой през EasyPay, през банкомат с B-Pay или с банков трансфер. Приемаме и криптовалутен данъкъ в биткойн или друга криптовалута.