Драги Сашо,

Знаем, че четеш Биволъ посред нощ. Можеш ли да питаш Боби Михайлов дали лично е почнал процедура, за да отчужди седем декара гора около Несебър по схемата „Цецо и Кумецо“?

Имаме такава информация от наш достоверен източник от Министерството на земеделието.

Да уточним пак, че не е тъстът, а самият Боби, но по същото време като тъста, да не кажем, че в същия ден са им излезли заповедите.

Знае ли Мирослав Найденов за такава процедура? Може ли да каже, дали самият Боби Михайлов е кандидат да се облажи с гора от тези схеми започнати от Тройната коалиция? Ако е така, докъде е стигнала преписката? Колко е платил Михайлов за тези декари? Спряна ли е преписката от Мирослав Найденов през 2009 г. както той самият заяви? 

Харесва ли Ви статията?
Само срещу няколко лева месечно можете да гарантирате съществуването на независима разследваща журналистика.
Кликнете тук и станете абонат на Биволъ с Данъкъ "Биволъ"!Сашо, помагай! Притесняваме се, че ако въпросът ни бъде подминат с мълчание, зам.-министър Боянова ще разпише преписката на Боби Михайлов ако и бъде донесена по случайност. Така тя може да злепостави и себе си, и цялото правителство, че и българския футбол, за който ние с теб милеем.

Благодарим ти и ще чакаме новини.

Поздрав от Биволите

Подкрепете кампанията #DMSЯневагейт за популяризиране на Яневагейт във Facebook

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" с дарение (банков превод, в брой - през Cashterminal, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойни), абонамент или покупка на наш рекламен продукт:

Print Friendly