Vejdi_rozov_slon
Колаж на Владимир Дойчинов – Ладо

Бившият министър без портфейл и настоящ директор на НИМ Божидар Димитров е на ръба на епохално откритие, което може да бъде оповестено преди Великден.

С помощта на Рашидов той открил Светия Граал, научи Рога и Копита от отлично информирани източници внедрени в НИМ и в Министерството на културата.

Всичко започнало след като Божидар Димитров и Вежди Рашидов си допивали в НИМ след прием в резиденция Бояна. Рашидов докопал невзрачна на вид древна чаша от случайна витрина, без да я мие си налял водка и до първи петли пил само от нея.

Няколко дни по-късно министърът на културата започна да се сравнява със Създателя и „възкреси“ Гена Димитрова.

Това навело Димитров на мисълта, че въпросната чаша е дълго издирваното „оръдиe на страстта“ и той веднага се е заел да обоснове откритието.

Теоретичната част на обосновката вече е завършена и в момента текат емпиричните тестове.

От няколко дни Божидар Димитров се е затворил в кабинета си с чашата, жертвал е Великия пост в името на науката и изпробва различни алкохолни настойки с надеждата да повтори духовния експеримент на Рашидов.

Като истински учен, Божидар Димитров се терзае от малко вероятната контра-хипотеза, че в чашата няма нищо особено, а откровенията на Вежди са продукт на пиянския делириум на невеж производител на халтура.

Въпреки съмненията, окриленият от емпиричните тестове Димитров е убеден, че именно на българска земя и благодарение на неговите усилия ще бъде открит Светия Граал, твърдят пред Рога и Копита негови сътрудници.

Затвори/Close

За да дарите на Биволъ изберете криптовалута от менюто, въведете сума и натиснете бутона Exchange. След това потвърдете с бутона Proceed и преведете сумата на указания портфейл. Changelly ще изпрати парите в нашия биткойн портфейл.
Donate cryptocurrency to Bivol by selecting a currency from the menu, fill the amount and click on the button Exchange. Then confirm with the button Proceed and send the amount to the displayed wallet. Changelly will transfer the sum to our bitcoin wallet