Право на отговор от Анри Ковачев

by Екип на Биволъ

В редакцията се получи електронно съобщение с право на отговор от Анри Ковачев по повод публикацията ни “Българска пенсионерка е задържана с кокаин в Швейцария”. Публикуваме го едно към едно след като се уверихме, че става въпрос за същото лице, визирано в статията ни:

Пиша ви относно ваша публикация- : https://bivol.bg/cvetanka-kovachevi-cocaine.html

В това дори не и нормално подредено нещо наречено публикация ме оклеветявате и злепоставяте без вобще да сте проверили дали нещата който пишете имат и капка истина. 
Желая тъй като имам право на отговор ,да се възползвам от това мое законно право, преди да ви заведа дело за оклеветяване на вас и лицето което говори. Единствената истина е ,че Цветанка под диктовката на внук си рецедивист и нарко зависим престъпник живеещ в Гърция е пуснала жалба срещу мен в РП Враца . От тук нататък всичко е една Пумия хвърлена върху името ми. Аз съм неосъждан, висшист от многоуважавано докторско семеиство. Тъй като градът ни е малък и се познавам с всички хора и не ми е чуждо да ям и пия по заведенията с различни хора от всякакви прослойки на обществото за което нито те нито аз имаме вина. Има и още едно нещо истина, деиствително преди години бях упълномощен от една американска фирма за покупка  на имоти. Лично аз от 13 години се занимавам с имоти и до сега нямам една лоша или развалена сделка. Всички неща свързани с дейността на тази жена за мен са непонятни защото, аз дефакто не ги познавам добре , за мен те бяха едно лоши наематели. Как може да съм злоупотребил с тяхното доверие като след сделката имам и договор с разписки за наем? Като имам жалби срещу тях в съда и прокуратура ! Значи едно семеиство живее в Гърция вижда шанс да искара много пари , бабата е  подведена от внука, тя идва продава си имота защото криминалния и внук и казва далаверата обаче им трябват пари. Продават си имота за да си купят наркотици за над един милион продажна цена. Ако тези наркотици са за българския пазар тя ще се прибира ли в Солон? 

***

Приятели, радваме се, че стигнахте дотук. Dear Friends, glad to see you finished reading the article.

Ако намирате, че статията е интересна и полезна, можете да ни подкрепите, за да продължим да правим независима разследваща журналистика. If you find this article usefull, you can support our efforts to keep doing independent investigative reporting.

Платете Данъкъ Биволъ! / Pay Bivol Tax!

Въведете сума по избор и номера на Вашата кредитна или дебитна карта. Изберете дали да ни подкрепите еднократно или всеки месец:

Подкрепа за Биволъ

Support Bivol
Or enter your payment details below

Биволъ не записва и не съхранява номера на Вашата банкова карта. Плащанията се обработват през системата Stripe. Ако използвате Apple Pay или G-Pay и виждате съответния бутон, можете да кликнете директно на него, без да въвеждате номер на картата. Bivol is not keeping track of your card number. We relay on Stripe for card, Apple Pay and G-Pay processing.

Можете също да се включите с ЕДНОКРАТЕН ДАНЪК през PayPal или Epay/банков превод или със СМС, или да станете един от нашите редовни, МЕСЕЧНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ Научете повече за Данъкъ Биволъ тук.

You can also support us with ONE TIME TAX through PayPal, or become one of our regular, MONTHLY TAXPAYERS .

This post is also available in: English

Вижте също / Read Also